Polita de asigurare malpraxis va salveaza activele, profesia si ofera protectie financiara

Fiind cadru medical, trebuie să aveți o polita de asigurare malpraxis pentru a vă menține protejat împotriva acuzațiilor de malpraxis, protejându-vă astfel profesia și bunurile.
.
În calitate de asistent medical, aveți nevoie de o asigurare malpraxis deoarece lucrați îndeaproape cu medici. Aceasta inseamna că sunteti predispusi la afirmații false, dar și la denigrarea reputației atunci când sunt cereri de chemare în judecată.
Polita malpraxis oferă protecție financiară, deoarece acoperă costurile pe care cadrul medical este obligat sa le plătească cu titlu de despagubire pentru prejudiciile aduse pacientilor.
*
Polita de asigurare malpraxis vă salvează activele, profesia și oferă protecție financiară atunci când vă confruntați cu un proces. Acoperă cheltuielile de judecată, onorariile avocaților și alte pierderi care afectează reputația.


Ce este asigurarea malpraxis?

Asigurarea de malpraxis medical este o poliță de asigurare care ajută la protejarea cadrelor medicale împotriva pretențiilor de despagubire pentru vătămare și neglijență medicală. Asigurarea pentru malpraxis medical este adesea intocmita de medici, asistenți medicali, kinetoterapeuți și alți profesioniști din domeniul medical.
Obțineți astăzi o ofertă rapidă și gratuită de asigurare pentru malpraxis medicalde pe site-ul ieftine-asigurari.ro
----------------------------------
Cât costă asigurarea pentru malpraxis medical? Costul asigurării pentru malpraxis medical depinde de specialitate, ani de experienta si de orice reclamație anterioară depusă împotriva ta.


Soferii care sunt prinsi ca nu au masina echipata cu anvelope de iarna risca sa ramAna fara certificatul de inmatriculare

Șoferii care sunt prinși că nu au mașina echipată cu anvelope de iarnă riscă să rămână fără certificatul de înmatriculare și să primească o amendă între 1.305 și 2.900 de lei, potrivit ordonanței de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Pentru a primi înapoi certificatul de înmatriculare este necesară dovada montării cauciucurilor de iarnă pe toate cele patru roți.
Anvelopele de iarnă sunt obligatorii atunci când este zăpadă pe carosabil, după data de 1 Noiembrie, acestea fiind eficiente la capacitate maximă atunci când temperatura scade sub 7 grade Celsius. Autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.
Această contravenție intră în clasa IV de sancțiuni. Numărul de puncte de amendă este de cel puțin 9, iar valoarea unui punct de amendă este de 145 lei.


Conduceti iarna? Evitati daunele cu aceste sfaturi:

✅Înțelegeți cum se comportă mașina dvs. pe zăpadă
✅Asigurați-vă că bateria este încărcată și funcționează optim
✅Asigurați-vă că vă păstrați rezervorul de combustibil plin
✅Schimbați filtrul de ulei și poate uleiul
✅Asigurați-vă că lichidul ștergătorului conține antigel
✅Păstrați parbrizul și ferestrele curate.
✅Asigurați-vă că anvelopele dvs. au bandă de rulare bună și păstrați-le umflate corespunzător
✅Verificați conducta de evacuare pentru a vă asigura că este liberă.


Ajutati la prevenirea inghetarii usilor masinii cu spray de gatit:

Când vă confruntați cu temperaturile joase ale iernii, ușile mașinii pot îngheța deoarece apa pătrunde în garnitura de cauciuc sau în jurul ușii. Din fericire, există un truc simplu care vă poate ajuta să împiedicați blocarea ușilor mașinii, folosind un spray de gătit obișnuit.
💦Orice spray obișnuit de gătit ar trebui să funcționeze.
💦Pulverizați garnitura de cauciuc a ușii mașinii.
💦Ștergeți orice exces cu un prosop de hârtie.
💦Repetați procesul pe fiecare dintre ușile vehiculului.


Sfaturi de siguranta pentru drumul catre si de la scoala:

Indiferent dacă copilul dvs. merge la școală cu bicicleta, ia un autobuz sau îl conduceți cu mașina, următoarele sfaturi pot face drumul la și de la școală o experiență mai sigură și placuta.

Sfaturi pentru părinți:
Dacă simțiți că copilul dvs. nu are abilitățile adecvate pentru a ajunge la școală, mergeți cu el până când aveți încredere în abilitățile sale sau faceți aranjamente alternative pentru a-l duce la și de la școală.
Exersează traseul cu copilul tău pentru a fi sigur că îl știe.
Asigurați-vă că ruta pe care o parcurge copilul este sigură și că are o protecție la intersecție.

Sfaturi pentru copii
Rămâneți pe traseul pe care l-ați practicat cu părinții.
Mergeți la școală cu un prieten sau un grup de prieteni.
Purtarea îmbrăcămintei deschise sau viu colorate face ca șoferii să vă vadă mai ușor.

Fiind conștienți de mediul înconjurător și urmând aceste sfaturi, copiii au șanse mai mari de a trece prin an, în siguranță. Faceți-vă timp pentru a vorbi despre siguranță cu copiii, astfel încât să fie mai bine pregătiți pentru orice situatie.


Astazi este ocazia de a-ti construi ziua de mAine pe care ti-o doresti.Astăzi este ocazia de a-ti construi ziua de mâine pe care ți-o dorești.


Caracteristici de siguranta auto: Bune. De ajutor. Enervante?

🚗
Dacă ați achiziționat o mașină în ultimii patru ani, probabil că ați observat mai multe caracteristici noi concepute pentru a vă proteja pe carosabil. Și datorită acestor tehnologii avansate, mașinile de astăzi sunt mai sigure ca niciodată. (Deținerea unei asigurări casco potrivite vă poate proteja și pe drum.)
🚕
Cu toate acestea, un sondaj internațional realizat a constatat că nu toată lumea profită de aceste noi caracteristici de siguranță. Potrivit sondajului, solicitat de 500 de șoferi cu vârsta de peste 18 ani cu vehicule fabricate în 2016 și după, șoferii se opresc intenționat sau dezactivează aceste caracteristici care în cele din urmă îi pot ajuta să evite accidentele.
🚙
Cel mai mare procent de șoferi chestionați (30%) au declarat că au dezactivat controlul croazierilor adaptabile la trafic, ceea ce ar menține un vehicul la o distanță specifică față de mașina din fața sa, aplicând frânele dacă se apropie prea mult. Motivul cel mai citat pentru dezactivarea acestei funcții a fost: „Vreau să controlez vehiculul”.
🚘
Cea de-a doua caracteristică cea mai dezactivată a fost asistența de menținere a benzii, care ajută la prevenirea autoturismului să se strecoare pe marcajele benzii, făcând automat frânări ușoare sau mici reglaje ale direcției. Aproape un sfert dintre șoferi (23%) au declarat că au oprit banda de asistență.
Motivul cel mai frecvent pentru dezactivare: „enervarea”
În cadrul sondajului, șoferii au spus că motivele lor cele mai comune pentru oprirea sau dezactivarea funcțiilor este că le consideră „enervante” sau „distrag”.
🚕
Producătorii auto lucrează întotdeauna la perfecționarea și îmbunătățirea funcțiilor. Cu toate acestea, în unele cazuri, șoferii trebuie doar să învețe cum funcționează funcția și să se obișnuiască cu ea.

„În mod ideal, pe măsură ce funcțiile se îmbunătățesc și șoferii se vor simți mai confortabili, folosirea lor va deveni a doua natură așa cum sunt astăzi centurile de siguranță”.


CAnd cad copacii pe proprietatea ta, cine plateste si pentru ce?

Știm cu toții că vremea rea poate însemna copaci prăbușiti. Deci, cine plătește pentru ce se întâmplă când copacii cad pe proprietatea ta, mașina, sau casa vecinului?

Iată răspunsuri la unele întrebări frecvente despre daune.
Asigurătorii acoperă pagubele cauzate de un copac care cade pe casa mea?
Dacă copacul a fost sănătos și v-a deteriorat locuința din cauza vântului sau fulgerului, sunteți acoperit.
O poliță de asigurare pentru locuințe poate acoperi repararea daunelor aduse casei tale, a altor structuri (garaje, magazii, garduri, foisoare, piscine, panouri solare, etc.), cheltuieli cu eliminarea copacilor/ramurilor căzute, cheltuieli cu cazarea temporara (în timp ce se fac reparații)
Cu toate acestea, asigurarea nu acoperă pierderea sau daunele cauzate de neglijență sau de o problemă legată de întreținere. Dacă știți că arborele dvs. este putrezit și nu luați măsuri pentru a-l remedia înainte de a crea daune (cauzează vătămări, căderi asupra casei sau a casei vecine), puteți fi responsabil financiar.


Ce altceva mai este pe lista ta inainte sa faci o plimbare cu barca?

Ce altceva mai este pe lista ta inainte sa faci o plimbare cu barca?


Asigurarea locuintei este despre securitate si liniste sufleteasca.

Oferim o varietate de opțiuni de asigurare a proprietatilor, precum și acoperire suplimentară pentru bunuri sau daune provocate vecinilor.


Folosirea telefonului mobil la volan

Folosirea telefonului mobil la volan este o amenințare majoră pentru siguranță. Închide-ți telefonul, trage-ți centura de siguranță și concentrează-te la drum! Un șofer concentrat este un șofer sigur pentru ceilalti participanti!


Esti liber profesionist?

Suna pentru a te ajuta la proiectarea unei polite de asigurare care să ți se potrivească!


Vreme frumoasa inseamna... sezon de camping!

Amintiți-vă să fiți în siguranță cat timp petreceti in camping și urmați aceste sfaturi:

1️⃣. ALEGE ADAPOSTUL POTRIVIT
Rezervă tipul potrivit de adăpost și loc de camping pentru vârsta ta, limitările fizice și nevoile medicale.

2️⃣ RAMAI LA CURENT CU VREMEA
Asigurați-vă că stați cu ochii pe vreme înainte de călătorie!

3️⃣ PĂSTREAZĂ MÂNCAREA ÎN SIGURANȚĂ
Lăsarea alimentelor nesupravegheate îți poate crește șansele de a atrage viața sălbatică. Pentru a preveni acest lucru, ambalează alimentele în recipiente strâmte și impermeabile și depozitează-le într-un răcitor izolat.

4️⃣ SIGURANȚĂ DE TABĂRĂ DE PRACTICĂ
Focurile de tabăra ar trebui să fie la 15 pasi de cort, arbuști și copaci.

Dar, cel mai important, DISTREAZĂ-TE!


A venit vara!

Amintiți-vă să purtați mereu protecție solară și să rămâneți hidratați!


Intretinerea corecta va preveni alte daune!

In acest sezon reduceti daunele de dupa furtună păstrând acoperișul în stare bună. Inspectați-vă acoperișul și reparați uzura, în mod regulat.
Întreținerea corectă va preveni alte daune!


Daca acum cativa ani, geamul masinii tale era spart, compania de asigurari platea sticla si montajul.

Daca acum cativa ani, geamul masinii tale era spart, compania de asigurari platea sticla si montajul. Acum, inlocuirea unei ferestre auto implica pe langa instalarea sticlei si piesele care o sustin.
Noile tehnologii ale vehiculelor noastre precum blind-spot, sisteme de monitorizare, cruise control, senzori de avertizare, si altele asemenea sunt montate pentru a ne face condusul mai sigur, dar tehnologiile sofisticate sunt si mai scumpe de reparat, iar cresterea costurilor creste si tarifele asigurarilor.


Vizitarea plajelor, lacurilor si rAurilor este o modalitate buna de a va mentine activ fizic si de a va pastra mintea si corpul sanatos.

Vizitarea plajelor, lacurilor și râurilor este o modalitate bună de a vă menține activ fizic și de a vă păstra mintea și corpul sănătos.


Ai intrebari despre asigurarea ta?

Sună-ne!

(+40) 720-322-404


Memento amical

Mașinile se încălzesc rapid, chiar și în zilele care nu par deosebit de calde. Lăsați una dintre jucăriile copilului dvs. pe scaunul din față pentru a vă reaminti că se află în mașină și nu lăsați niciodată copilul în mașină - chiar dacă este doar pentru câteva minute!


Chiar si cel mai atenti dintre soferi pot fi implicati in accidente

Chiar și cel mai atenti dintre șoferi pot fi implicati în accidente, iar atunci când se întâmplă acest lucru, aveți nevoie de o poliță de asigurare RCA si CASCO în care puteți avea încredere!
Contactează-ne pentru a crea o polita care să funcționeze cel mai bine pentru tine!


Atunci cAnd furtunile de vara incep sa se produca, veti fi bucurosi ca aveti o asigurare potrivita!

Atunci când furtunile de vară încep să se producă, veți fi bucuroși că aveți o asigurare potrivită!


❗️Vremea extrema distruge active in valoare de miliarde de dolari


📍Pierderile anuale cauzate de dezastre meteorologice, cum ar fi uraganele, furtunile cu grindină sau incendiile sălbatice se duc adesea în sute de miliarde de dolari. Și aceasta este doar cifra pierderilor directe. Nu includ pierderi indirecte din cauza faptului că băncile se confruntă cu o creștere a creditelor necorespunză-toare sau centralele electrice trebuie să reducă producția în timpul unei unde de căldură.

📍În total, catastrofele naturale legate de vreme au provocat pierderi de 4.200 miliarde USD din 1980 și au ucis aproape un milion de oameni. Doar aproximativ o treime din aceste pierderi au fost asigurate. Acest lucru ilustrează perfect cât de importan-tă este prevenirea pierderii, având în vedere potențialul de pierdere imens. O bună gestionare a riscurilor necesită, de asemenea, cunoaștere precisă a riscurilor meteorologice și a factorilor care le influențează, de exemplu schimbările climatice.

📍Mai puțin de o treime din pierderile meteo-catastrofe globale sunt acoperite de asigurare. Această subasigurare este cea mai extremă în țările mai sărace. De exemplu, în Asia (cu excepția Japoniei), pierderile asigurate de catastrofele meteorologice începând cu 1980 sunt sub mai puțin de 5% din pierderile totale.

❗️Însă multe riscuri naturale rămân subasigurate chiar și în țările dezvoltate, deoarece oamenii, companiile sau chiar guvernele nu au frecvent cunoștințe de risc.


Faceti gratar vara aceasta?

Faceti gratar vara aceasta? Nu uitați să mențineți grătarul la aproximativ 3-5 m distanță de casă sau gard.
Dacă se apropie prea mult, s-ar putea topi partea din structură!


Sfaturi de siguranta pe timp de vara:

📍Oricine poate fi în pericol pentru o boală legată de căldură. Urmați aceste sfaturi, cum ar fi să faceți pauze suplimentare și să beți multă apă.

📍Tantarii pot provoca o serie de boli, inclusiv virusul Zika si virusul West Nile.

📍În fiecare an, departamentele de urgență văd peste 20.000 de copii cu vârsta de 14 ani și mai tineri pentru leziuni cerebrale traumatice legate de locul de joacă.

📍Vara este sinonimă cu grătare, parade, concerte cu artificii - și numeroase vizite în camerele de urgență, în special în luna iulie.

📍Cazurile de inec au provocat 3.709 decese în 2017. Cu cât copilul este mai mic, cu atât riscul de inec este mai mare.

📍Bicicliștii trebuie să ia măsuri de precauție suplimentare atunci când călătoresc. Adesea împart drumul cu vehiculele, dar accidentele se pot întâmpla chiar și pe o pistă pentru biciclete.

📍Condusul distras de telefonul mobil este o problemă uriașă și suntem mai vulnerabili atunci când traversăm străzi și negociem traficul.


Mentinerea unui inventar te va ajuta sa accelerezi recuperarea financiara

Nimeni nu se așteaptă să se confrunte cu pierderi din furt, incendiu sau daune legate de vreme aduse locuinței. Menținerea unui inventar te va ajuta să accelerezi recuperarea financiară dacă ai nevoie să depui o cerere de despagubire. Când ai un inventar al obiectelor din casă, disponibil, pentru a-l oferi companiei tale de asigurări, nu te vei chinui să-ți amintești detalii despre lucrurile tale într-o situație stresantă.

Dacă ai întrebări despre acoperirea riscurilor actuale pentru casa ta, sună-ne la +40(720322404)


Asigurarea RCA

Asigurătorii trebuie să achite prejudiciile materiale suferite de alții de pe urma unui accident_auto, dar și pentru prejudiciile care nu au un caracter bănesc. În teorie, despăgubirile pot ajunge la un milion de euro, dacă e vorba de daune materiale, iar pentru vătămările corporale și pentru decese se poate ajunge chiar la șase milioane de euro.


Pagubele produse de copacii cazuti sunt acoperite de asigurarea masinii?Proprietarii autovehiculelor avariate de căderea accidentală a copacilor pot apela la asigurarea lor CASCO pentru a fi despăgubiți de companiile de asigurări. De regulă, polițele CASCO acoperă daunele produse de aceste riscuri.
Polițele CASCO pentru autovehicule acoperă riscurile de incendiu, trăsnet, explozie, furt, evenimente_naturale, evenimente socio-politice și acte de vandalism, căderea_de corpuri pe autovehicul, avarii produse în accidente_rutiere prin coliziune cu alt autovehicul și avarii accidentale produse exclusiv autovehiculului. Însă pachetele de riscuri asigurate pot să difere de la o companie de asigurări la alta.


Asigurarea casco ofera protectie pentru:

Răspunderea pentru vătămări corporale sau daune materiale cauzate de un accident pentru persoanele rănite din mașina asigurata
Costul reparațiilor rezultate în urma unui accident
Costul reparațiilor din cauza avariilor provocate de furtuni, vandalism și alte cauze


Vara va veni inainte sa ne dam seama!

Avem polițe de asigurare pentru toate jucăriile tale de vară. Contactează-ne înainte de începerea sezonului!


Este incredibil de important sa intelegem impactul dezastrelor, atAt naturale, cAt si a celor provocate de om, precum si modul in care acestea te pot

Este incontestabil să vedem că frecvența și gravitatea acestor incidente sunt în creștere, odata cu schimbarea climatului. Nu sunt doar zone tipice expuse la risc, dezastrele pot afecta pe oricine, oriunde.

Polița de asigurare a locuinței dvs. acoperă multe catastrofe naturale și evenimente meteorologice, inclusiv vânt, grindină, lovituri de trăsnet și incendii, cutremur, inundații, viscol, furtuni și cutremure. Este important să aveți cea mai bună acoperire pentru a vă asigura de posibile pagube sau pierderi. Contactați-ma astăzi pentru a afla polita care vi se potrivește sau solicitați o ofertă online.


Sfaturi pentru prima dvs. plimbare din acest sezon cu motocicleta:

Când vine primăvară, este posibil să fiți înclinat mergeți direct la plimbare. Cu toate acestea, înainte de a face asta, există câteva lucruri la care să te gândești. În primul rând, motocicleta dvs. stă inactivă de câteva luni. Este posibil să nu fie în aceeași formă cu cea în care ati lăsat-o. În al doilea rând, condițiile de drum primăvară sunt puțin diferite decât oricare altă perioadă a anului.
.
Pentru a vă asigura că prima dvs. călătorie este sigură și plăcută, iată câteva sfaturi de întreținere și călătorit primăvara.
.
Sfaturi de întreținere
1️⃣Verificați-vă anvelopele.Inspectați dacă anvelopele sunt uzate. Poate fi uzura neuniformă a benzii, tăieturi sau fisuri.
2️⃣Verificați bateria. Pentru mulți, este o practică obișnuită să încărcați bateria în timpul depozitării de iarnă. Cu toate acestea, dacă nu ați urmărit bateria în timpul iernii, conectați-l la un încărcător. De asemenea, verificați dublul bornelor bateriei pentru corodare sau scurgeri.
3️⃣Verificați-vă luminile. Este important ca alți șoferi să vă vadă. Înlocuiți becurile arse.
4️⃣Verificați-vă nivelul de fluid. Schimbarea uleiului la începutul sau la sfârșitul sezonului este obișnuită. Cu toate acestea, nu uitați să verificați si aceste fluide importante: lichid de frână lichid de răcire, ulei de transmisie, lichidul ambreiajului hidraulic, ulei de furcă. Consultați întotdeauna manualul pentru intervale de service recomandate.


-

Este mai ușor să renunți acum la anumite lucruri și să plătești asigurarea pentru riscurile de inundații decât să renunți mai târziu pentru a acoperi nevoile vitale pentru un deranjament neașteptat.


Multumiri!

Mulțumim medicilor, asistentelor și personalului de asistență din toate spitalele.
Apreciem serviciul și bunătatea dvs. în aceste momente grele.


Ce va recomand sa pastrati in portbajul masinii?

Fiecare vehicul ar fi indicat sa aibă un kit urgență. Kit.ul trebuie verificat la fiecare șase luni, iar articolele expirate sa se înlocuiasca cu altele noi. Kit-ul de urgență al vehiculului poate include:

✅O anvelopă de rezervă, ✅O cheie de roată și un trepied
✅Cabluri de alimentare✅Lanternă și baterii suplimentare
✅Triunghiuri reflectorizante și pânză viu colorată pentru a vă face vehiculul mai vizibil ✅Busolă ✅Trusă de prim ajutor ✅Alimente neperisabile✅Apă ✅Vestă reflectorizantă ✅Încărcător auto pentru telefonul mobil ✅Stingător de foc
✅Banda adeziva ✅Poncho de ploaie ✅Articole suplimentare pentru vreme rece ✅De asemenea, este o idee bună să păstrați în telefon numerele membrilor familiei și de urgență, inclusiv furnizorul de asigurări auto și o companie de tractare.


Cu ocazia Valentine’s Day iti poti demonstra grija fata de persoana iubita. Astazi poti alege din portofoliul de produse existente asigurarea de car

Cu ocazia Valentine’s Day iți poti demonstra grija față de persoana iubită. Astazi poti alege din portofoliul de produse existente asigurarea de care are nevoie


Preveniti caderea bucatilor de lemn aprinse din semineul dvs.

Preveniti caderea bucatilor de lemn aprinse din șemineul dvs. folosind un ecran metalic cu plasă sau uși de șemineu din sticlă. Dacă aveți o sobă cu lemne, închideți și securizati ușa.


EXTINCTORI DE INCENDIU - CE MARIRE ESTE NECESARA SPATIULUI TAU?

Când vine vorba de stingătoare de foc, mai mult nu este întotdeauna mai bine. Dacă stingătorul este prea greu de manevrat, nu va fi de mare ajutor dacă apare un incendiu. Așadar, este important să alegeți un stingător care să fie adecvat mediului în care trebuie utilizat. Rețineți aceste sfaturi atunci când vă echipați casa cu un stingător de foc.

Fiecare stingător este etichetat, pentru a vă informa despre tipurile de incendii pe care le combate eficient. Sunt stingatoare pentru combustibili obișnuiti precum lemnul, hârtia și pânza, pentru lichide inflamabile, cum ar fi benzina sau uleiul de gătit; si stingatoare pentru curent electric.

Experții în domeniul securității la incendiu vă sfătuiesc să aflați cum să folosiți un stingător înainte de apariția unei situații de urgență. Consultați-vă cu secția de pompieri pentru a vedea dacă oferă pregătire pentru proprietarii de locuinte sau spatii comerciale. Păstrați stingătoarele unde le puteți vedea și ajunge la ele cu ușurință, lângă ieșirea din cameră. Astfel poți lupta cu focul cu spatele la ușă și să faci o fugă rapidă dacă flăcările scapă de sub control.


Sfaturi pentru a va proteja masina impotriva avariilor din timpul iernii:

Brrrr, e frig afară. Temperaturile joase, sarea rutieră, gheața și zăpada pot produce ravagii mașinilor. Iată câteva sfaturi pentru ca mașina să funcționeze cel mai bine în această iarnă.
1. Spălați-vă mașina în mod regulat. Sarea, datorită proprietății sale corozive, poate deteriora vopseaua mașinii, sistemul de evacuare, liniile de frână și combustibil.
2. Întreținerea anvelopelor. Păstrarea curată a anvelopelor poate reduce uzura.
3. Vizibilitate îmbunătățită. Murdăria și sarea se pot acumula pe farurile din spate, parbriz, oglinzi și camera de rezervă. Păstrarea acestor obiecte curate vă poate împiedica să loviți alte obiecte.Ai simtit cutremurul de azi-noapte, de la ora 3:26?

Cu o magnitudine de 5,2 grade, acesta s-a resimțit inclusiv în București.
Deși de intensitate mică, acesta ne readuce aminte de faptul că riscul unui cutremur ne amenință locuințele în fiecare zi. Fii pregătit! Recitește recomandările IGSU în caz de seism și încheie o poliță de asigurare pentru locuința ta


Intrebati-ne de politele de asigurare pentru afaceri!

Oferim polite standard pentru proprietarii de afaceri, precum și acoperire specializată pentru antreprenori, restaurante, furnizori de servicii.


Nu sunt doar placute vizual, ci sunt si bune pentru sanatatea noastra.

Nu sunt doar plăcute vizual, ci sunt si bune pentru sănătatea noastra.


Atentie!

Daunele provocate de animale sunt unele dintre cele mai frecvente cereri de asigurare auto. Fii atent si încetinește dacă conduci noaptea!


Memento de siguranta la incendiu:

Opriți luminile pomului de Crăciun și alte decorațiuni electrice interioare și exterioare, înainte de a pleca de acasă sau de a merge la somn. Dacă aveți un copac adevărat în casa dvs., adaugati-i apă în mod regulat pentru a împiedica uscarea acestuia!


Cum sa conducem in conditii de siguranta?

Conducerea mașinii poate fi periculoasă și riscul de accident crește odată cu vârsta. Cu reflexe mai lente, alături de alte modificări - inclusiv tehnologia auto cu evoluție rapidă și mai multe vehicule, biciclete și chiar scutere pe drum.
O modalitate este conducerea defensivă sau evitarea pericolelor potențiale prin faptul că suntem conștienți de comportamentele altor șoferi și știind care sunt manevrele cele mai riscante.


Pe vreme rece

Întrucât vremea de toamnă se poate schimba rapid, ar trebui să fiți pregătiti pentru posibile zile reci, vântoase și ploioase, chiar dacă acum soarele strălucește. Luati îmbrăcăminte adecvată, cum ar fi paltoane, echipamente de ploaie și mănuși.


Daune provocate de apa

Daunele provocate de apa de ploaie este una dintre cele mai frecvente și mai costisitoare daune pentru proprietarii de case. Ca parte a angajamentului nostru de a vă ajuta să rămâneți în siguranță financiară, site-ul ieftine-asigurari.ro ar dori să vă împărtășească aceste sfaturi preventive care v-ar putea ajuta să vă salvați banii:
- Angajați un profesionist care să vă inspecteze acoperișul
- Curatati jgheaburile
- Testează pompa de golire
- Remediați problemele instalațiilor sanitare, cum ar fi conductele de scurgere


Asigura-ti afacerea!

Ne place să asigurăm întreprinderile mici! Tarifele noastre sunt competitive și, în cele mai multe cazuri, vă putem îmbunătăți riscurile acoperite!


Sugestii utile de la agentul dvs. de asigurari:

Multe cereri de despagubire provin din garaje și din parcari. Verificați bine zona din jurul mașinii dvs. înainte de a pleca!


Ce sa-i invatam pe copii despre siguranta personala?

Ce să-i învatam pe copii despre siguranța personală?Fiecare părinte este preocupat de siguranța copilului lor, indiferent dacă este vorba de mersul pe bicicletă, pericol străin sau bătăi de cartier. Oricât de greu poate fi, este important ca părinții să-i învețe pe copii cum să aibă grijă de ei înșiși (și de frații lor). Deși multe subiecte sunt abordate la școală sau chiar la locul de joacă, nu presupuneți că copiii au învățat ce le trebuie. Iată și aici câteva sfaturi importante:
1. Fara joaca cu chibrituri, cuțite sau arme
Mințile curioase ale copiilor vor să știe cum funcționează lucrurile. Este sarcina ta ca părinte de a fi asigur că știu să lase aceste articole în pace, o perioadă.
2. Sa învețe să se opreasca, să se arunce și să se rostogoleasca

Siguranța împotriva incendiilor în mintea copiilor este esențială, astfel încât într-o adevărată situație de urgență, ei pot trece repede peste panică și să facă ceea ce au fost învățați.
3. Folosiți sistemul de amici

In mod cert, există putere în număr. Indiferent că sunt în drum spre casă de la școală sau într-o excursie, asigurați-vă că copiii dvs. știu să rămână împreună.
4. Sa păstreze distanța fata de străini

Când vorbești cu copiii tăi despre persoane necunoscute, este important să păstrezi factorul înfricoșător, dar să faci distincții. Subliniați că nu toți străinii sunt răi, ci ca sunt oameni pe care nu îi cunoașteți. Explicați în cine pot avea încredere.
5. Sa aiba încredere în instinctele lor

Invață-i pe copii să aibă încredere în instinctul lor atunci când ceva nu li se pare corect. Reamintește-le că adulții nu ar trebui să se apropie niciodată de copii pentru a le cere ajutor - dacă un adult pe care nu îl știu se apropie de ei, cerând ajutor, ar trebui să stea departe. Încrederea instinctelor lor intră în joc în interacțiunea cu alți copii și cu adulții.

6. Sa fie întotdeauna pregătiti

Vorbeste cu copiii tai despre cele mai bune metode de a reactiona la o varietate de situatii diferite. Practicați rutele de evacuare pentru incendii sau alte situații de urgență. Știind ce să facă îi va ajuta, de asemenea, să își păstreze mintea limpede când sunt supusi încercărilor.

7. Păstrează-ți corpul pentru tine

Asigurați-vă că știu că nu este bine pentru nimeni - copil sau adult - să fie atins într-un mod care nu le place sau pe zonele private ale corpului lor. Iar reversul este adevărat, ei nu ar trebui permita să fie loviti sau să lovească alți copii - chiar și în timpul jocului.

8. Privește ambele căi de două ori când traversați

Scenariile sunt diferite atunci când mergeți pe bicicletă față de mersul pe jos, dar tema de bază rămâne aceeași - nu traversați strada până când nu știți că este sigur să o faceți. Acest lucru este valabil chiar și la semnele de oprire. Mulți șoferi astăzi sunt distrași de telefoanele lor inteligente sau de alte tehnologii, astfel încât copiii trebuie să învețe să meargă atât pe jos cât și pe bicicletă.


Ti-ai verificat asigurarea medicala de calatorie?

Pasaport, verificat. Imbarcare, verificat. Crema de protectie solara, verificat. Dar cum rămâne cu asigurarea de călătorie?


4 pasi simpli pentru a spori siguranta la locul de munca:

4 pași simpli pentru a spori siguranța la locul de muncă:
Siguranța la locul de muncă este o preocupare a fiecărui angajator conștiincios. Totuși, îmbunătățirea siguranței la locul de muncă nu este un lucru ușor de facut. Unii cred că această actiune începe atunci când angajați primul angajat, alții atunci când închiriați un spațiu de birou.
Indiferent de punctul de plecare, aici sunt 4 recomandări care v-ar putea folosi în orice tip de activitate:
1. Repetați, repetați și iarăși repetati:
Primul lucru pe care trebuie să-l realizați este că siguranța este atât o responsabilitate, cât și un obicei. Desigur, exersarea exercițiilor și repetarea procedurilor de siguranță până când urechile ``sângereaza`` pot părea inutile, dar ceea ce trebuie să înțelegeți este că aceasta este singura modalitate de a influența modul în care angajații dumneavoastră acționează asupra instinctului. Unii ar putea crede că o singura repetare este suficientă pentru ca ei să învețe cum să acționeze în orice situație dată, dar odată ce alarma începe, adrenalina începe să pompeze și fumul învelește camera, oamenii nu vor fi guvernați de rațiune ci de instinct. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că angajații dvs. pot găsi cea mai sigură cale în afara unui foc aprins chiar și cu ochii închiși.
2. Siguranța fizică nu este singura care contează:
Un prejudiciu la locul de muncă nu este singurul pericol latent în jurul birourilor. Uneori, hărțuirea, în general, poate fi la fel de periculoasa. Nu numai că lasă amprenta asupra angajatului, dăunează sănătății lor mintale în termen greșit, ci și creează un vid care denaturează întregul loc de muncă. În timp, dacă nu reușiți să abordați această problemă în cea mai potrivită manieră, productivitatea va scădea și oamenii vor începe să plece (uneori chiar și cei mai performanți). Cea mai bună modalitate de a preveni acest lucru este angajarea unui mediator profesionist care să recunoască și să se ocupe de aceste probleme de îndată ce acestea apar.
3. Gândește-te la asigurare
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este că, uneori, o greșeală este inevitabilă. Prin urmare, trebuie să vă gândiți la eventualele consecințe. În calitate de proprietar al afacerii, este datoria dvs. să oferiți angajaților dvs. cel puțin o formă de asigurare de grup. Din păcate, acest lucru nu este la fel de ușor ca și cum ați putea presupune că este, din acest motiv ne puteți adresa întrebări și cere sfaturi despre acest subiect.
4. Actualizarea și inspecția periodică a echipamentelor

În cele din urmă, lucrul cu unelte defecte, depășite sau uzate este una dintre cele mai frecvente cauze ale accidentelor la locul de muncă. În plus, este un accident pentru care, în calitate de angajator, sunteți direct responsabil, ceea ce, la rândul său, vă va face extrem de susceptibili intr-un proces. Nu este nevoie să spun că acest lucru este problematic atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că efectuați inspecția regulată a echipamentelor și, dacă este necesar, actualizați-vă instrumentele.


Pierderile medii provocate de inundatii per gospodarie sunt de 43.000 de dolari.

Pierderile medii provocate de inundații per gospodarie sunt de 43.000 de dolari.
Nu te lăsa la voia intamplarii!

Vă pot ajuta să aplicați pentru o polita de asigurare pentru inundații. Contactați-mă azi.


Cum sa previi accidentele si starile de extenuare din cauza caldurii? Urmatoarele sfaturi va pot ajuta sa ramAneti in siguranta:

Cum sa previi accidentele si starile de extenuare din cauza caldurii?

Indiferent că lucrați sau va jucați la soare, riscul de epuizare și accident vascular cerebral crește odată cu temperatura.

Următoarele sfaturi vă pot ajuta să rămâneți în siguranță:


Evitați să consumați cantități excesive de alcool, cofeină, suc sau suc de fructe
Purtați o pălărie și haine de culoare deschisă
Încercați să limitați exercițiile fizice și alte forme de efort pana la perioadele mai reci ale zilei.
Luați pauze frecvente și odihniți-va dacă vă simțiți obosiți sau slabiti.
Rețineți că unele medicamente vă pot face mai vulnerabili la expunerea la soare și căldură.
Dacă temperatura aerului este mare, ventilatoarele pot fi ineficiente la răcire. Utilizați în schimb aerul condiționat.
Aplicați prosoape umede pe gât sau purtați o bandă de susținere umedă pentru a ajuta la combaterea căldurii.
Ajutați la înlocuirea lichidelor pierdute din corpul dvs. cu apă potabilă sau băuturi sportive.


4 lucruri de stiut despre malpraxisul medical

Malpraxis medical

---------------------------------------
CE ESTE MALPRAXISUL MEDICAL?
---------------------------------------
Malpraxisul medical apare atunci când un cadru medical este neglijent în îndeplinirea sarcinilor sale și cauzează daune unui pacient.

Ce se califică ca malraxis medical?
Există mai multe moduri în care o asistentă medicală sau un medic poate săvârșească malpraxis medical.
Erori chirurgicale
Acest lucru poate fi orice, de la incizia greșită la operarea pe o parte greșită a corpului.
Diagnostic incorect sau incapacitatea de a testa
Profesioniștii din domeniul medical vor ajunge deseori la concluzii fără a efectua o diligență adecvată. Dacă un medic nu reușește să administreze testele adecvate sau diagnosticări greșite cu testele disponibile, ele sunt neglijente din punct de vedere medical.
Erori in administrarea de medicamente
Acest lucru se poate întâmpla fie prin prescriere, fie prin administrare. Dacă ambele au ca rezultat doze incorecte și leziuni, acestea pot fi considerate malpraxis medical.
Neglijarea sau mediul necurat
Dacă un pacient nu este îngrijit corespunzător sau plasat într-un mediu necurat, unitatea practică neglijență medicală.
11 sfaturi pentru a preveni inundarea acaselor

11 Sfaturi pentru a preveni inundațiile în casa dvs.

Credeți sau nu, inundațiile sunt cele mai frecvente și mai costisitoare dezastre naturale din Romania. Inundațiile pot apărea în orice regiune, ca urmare a unei furtuni sau a precipitațiilor excesive.

Inundațiile se întâmplă mai des în subsol, deoarece acestea se află sub nivelul solului, astfel încât apa poate curge în jos în ele, iar presiunea hidrostatică din apa subterană împinge apa în fundație. Problemele par a fi mai grave după mai multe zile de ploaie când terenul devine mai saturat. Și atunci când se întâmplă acest lucru, acesta poate afecta multe domenii ale casei dvs.

Inundarea poate provoca o mulțime de daune și este costisitoare de reparat. În plus față de inmuierea covoarelor, mobilierului, pereților, aparatelor și obiectelor personale, există un risc puternic de mucegai (care se poate dezvolta în 48-72 de ore).

Deteriorarea duce adesea la eliminarea și înlocuirea mochetelor și/sau a pardoselilor, pereților, izolației din spatele pereților, precum și înlocuirea aparatelor și a altor sisteme electrice. Nu e amuzant. Și, din păcate, majoritatea dintre noi nu au asigurări pentru inundații. Este incomod și costisitor.

Daunele provocate de inundații sunt printre cele mai frecvente si provoaca distrugeri ale proprietăților și este un motiv pentru care majoritatea proprietarilor de locuinte se luptă să-și vândă proprietatea afectată de inundații.

De ce avem atât de multă ploaie și inundații primăvară și vara?

Furtunile sunt cele care apar în lunile de primăvară și de vară. Ele au tendința să apară mai des în timpul după-amiezii și noaptea târziu. Dar, furtuni pot să apară pe tot parcursul anului și în orice moment al zilei.

Ați putea fi interesati să aflați că în întreaga lume există aproximativ 16 milioane de furtuni anual. La un moment dat, există aproximativ 2.000 de furtuni în desfășurare. Aproximativ 10% dintre acestea ating niveluri severe.

Cum se formează o furtună?
O furtună necesită 3 ingrediente pentru a forma: umiditate, aer instabil în creștere și un mecanism de ridicare pentru a împinge acel aer în sus.

Soarele încălzește pământul și acesta încălzește aerul. În cazul în care aerul este forțat în sus (de cele mai multe ori în timp ce este împins în munți unde aerul cald și rece se ciocnesc unul în celălalt, uneori provoacă o mișcare în creștere.) Deoarece aerul cald crește mai sus în atmosferă, vaporii de apă se răceșc și se condensează pentru a forma un nor În cele din urmă, norul crește în sus unde temperatura este sub îngheț.

Când se întâmplă acest lucru, există o mulțime de coliziuni de particule de gheață care creează sarcini electrice care, la rândul lor, provoacă fulgere atunci când încărcăturile devin suficient de mari.

11 sfaturi pentru a preveni inundarea acaselor

1. Remediați eventualele scurgeri sau fisuri pe care le aveți deja

Știu că acest lucru pare evident, dar, de cele mai multe ori, avem tendința de a amana întreținerea preventivă sau chiar de a găsi probleme. Asadar, verificați acoperișul (și tavanele) pentru eventuale scurgeri de apă. Verificați ferestrele și examinați temeinic subsolul (pereții, podelele și tavanele). De asemenea, verificați fundația pe partea exterioară.

Fisurile in fundație și scurgerile in acoperiș pot crea mult dezastru asupra structurii și, din nefericire, asigură un acces facil apei și un mediu propice pentru ca mucegaiul să crească și să înflorească.

Dacă observați pete umede pe tavane, pereți sau podele sau crăpături în fundație, remediați-le imediat. Acestea sunt cel mai probabil din cauza intruziunii apei. Întreținerea preventivă este cea mai inteligentă strategie.

Găsiți sursa problemei (de exemplu, acoperiș, coborâre, jgheaburi, clasificare exterioară etc.) și remediați-o imediat. Aduceți în experții corespunzători.

2. Curatati cu regularitate toate jgheaburile si scurgerile (in special in toamna si primavara)
Aceasta este o strategie simplă de întreținere preventivă și trebuie făcută din mai multe motive, inclusiv prevenirea inundațiilor, precum și prevenirea topirii gheții și a eroziunii apei pe exteriorul locuinței.

Canalele și jgheaburile sunt proiectate strategic pentru a transporta apa departe de casa. Jgheaburile sunt adesea trecute cu vederea, dar dacă nu sunt bine întreținute, frunzele, ramurile de copaci și murdăria se pot lipi în ele. În consecință, ele se blochează și apa poate merge în multe locuri unde nu doriți, inclusiv pivnița, punti, pasarele etc

Curățarea jgheaburilor dvs. este unul dintre cele mai puțin costisitoare elemente de întreținere pe care le puteți face. Ar trebui să le curățați cel puțin o dată pe an. De asemenea, luați în considerare obținerea de gărzi de jgheaburi.

3. Instalați supape si verificati valvele canalelor septice

Unele furtuni pot provoca ca liniile de canalizare să se întoarcă în țevile de scurgere. Aceste țevi pot avea supape de reținere care permit ca deșeurile să se curgă numai într-o singură direcție, astfel încât acestea să împiedice evacuarea apei uzate în casa dvs. Acestea sunt uneori numite supape de reținere. În timp ce acestea ar putea fi puțin mai scumpe, merită să fie achizitionate în comparație cu curățarea mizeriei (și pericol pentru sănătate) dintr-un rezervor de apă reziduală.

4. Asigurați-vă că acoperișul este în stare bună

Un acoperiș poate dura de obicei intre 20 până la 30 de ani în functie de calitatea acoperișului/instalării și a variației expunerii la fenomene atmosferice. Asigurați-vă că acoperișul dvs. este inspectat periodic, dacă vă aflați la sfârșitul acestei cronologii, precum și după furtuni majore, în special furtuni cu uragan și grindină. Dacă observați zone de decolorare sau de zgâriere a vopselei, este posibil să fie provocată de apă, așa că verificați sursa de apă ... dacă e la ultimul etaj, este posibil să fie acoperișul tău.

Dacă aveți nevoie să vă înlocuiți acoperișul, asigurați-vă că angajați un constructor autorizat cu reputație și licență. Dacă lucrurile nu se fac bine (și de cele mai multe ori nu se fac, provocarea pentru un proprietar este de a ajunge pe acoperiș și a verifica lucrarea), poate fi extrem de costisitor să o rezolvați mai târziu. Daunele vă vor costa mai mult decât suma pe care ați economisit-o și va trebui probabil să înlocuiți întregul acoperiș.

De asemenea, merită de obicei să cheltuiți câteva sute de lei suplimentari pentru a instala un strat de acoperire din cauciuc, care va servi ca o barieră impermeabilă sub zona șindrilelor. Acest lucru va ajuta la protejarea împotriva intruziunii apei, în special dacă unele dintre șindrilele dvs. se distrug în timpul unei furtuni.

5. Instalați furtunurile franceze

În cazul în care casa dvs. se inunda sau se află pe o pantă, vă recomandăm să instalați un "canal francez". De obicei, aceste canale de scurgere se deplasează în jurul perimetrului casei dumneavoastră și scurg apa din zonele problematice din curtea sau subsolul dumneavoastră. Ele împiedică practic ploaia și apa să pătrundă în casă, drenând-o departe de casă. Rețineți că scurgerile din Franța pot fi oarecum costisitoare.

6. Investiți într-o pompă de refulare ... sau faceți upgrade la o pompă cu acumulator acționată de baterii
Pompele sunt un instrument excelent pentru pomparea apei din casa dumneavoastră. Dacă aveți un subsol, acesta este un instrument care trebuie să aibă și poate ajuta cu adevărat în cazul în care solul devine suprasaturat (așa cum se întâmplă adesea primăvara, când zăpada se topește și când avem multă ploaie).
Singura problemă cu o pompă de rezervă este că poate să nu mai funcționeze dacă pierzi puterea. Deci, apelați la o pompă de rezervă cu baterie. Sau dacă aveți deja o pompă de rezervă, luați în considerare trecerea la conectarea cu un generator.

7. Ridicați casa și / sau ajustați gradarea proprietății

Dacă vă aflați într-o zonă de inundații cu grad ridicat de risc, este posibil să aveți nevoie să vă ridicați (sau doriți să vă ridicați) locuința. Acest lucru poate fi foarte scump (așa cum sunt sigur că vă puteți imagina), dar poate fi necesar.

O alternativă și o opțiune mai puțin extremă este de a reface peisajul dvs. pentru a devia apa departe de casa. Urmăriți cum se acumulează apa și curge în timpul furtunilor. Și, de acolo, puteți să determinați cum să deviați apa în jos și departe de casă (cel mai probabil cu ajutorul unui profesionist).

8. Investiți într-un generator

Da, după inundații majore și întreruperi ale energiei, cererea pentru generatoare crește rapid (la fel și prețurile și listele de așteptare. Acestea sunt adesea mai scumpe decât cred oamenii, dar ele chiar ajută - nu numai pentru confort dacă aveți o întrerupere a alimentării, dar, de asemenea, se poate asigura că pompa continuă să funcționeze. Dacă aveți deja o pompă de rezervă, asigurați-vă că generatorul este conectat la el.

9. Utilizați pavaje permeabile pentru drumul de acces / în jurul casei

După cum ați auzit în timpul furtunilor, unul dintre factorii care au făcut din inundații și mai rău au fost toate zonele asfaltate. Acest lucru a împiedicat apa să se scurgă în mod natural în pământ și tocmai a făcut-o să stea acolo și să crească tot mai mult.

Pentru a contracara acest efect, luați în considerare utilizarea unor materiale permeabile de trotuar, cum ar fi pietre de pavaj, pavaje sau pavele, mai degrabă decât betonul sau asfaltul tradițional. Aceste materiale vor permite scurgerea apei în pământ pentru a reduce șansele de inundare.

10. Impermeaza-ti pivnita

Etanșați și impermeați podeaua și pereții subsolului astfel încât să reziste la presiunea hidrostatică a apei (adică apa care pătrunde din pământ). Există companii care se specializează în acest lucru.

Utilizați materiale rezistente la apă în subsol (de exemplu, podele impermeabile, pereți rezistent la apă / turnare și izolație)

11. Alte sfaturi pentru a reduce daunele în cazul în care casa ta tinde să fie susceptibile la inundații.

Aceste sfaturi nu vor împiedica inundațiile, dar vor reduce impactul la domiciliu și la linia de jos.
• Deplasați obiectele scumpe, importante sau sentimentale într-un loc mai sigur
• Ridicați aparatele, inclusiv încălzitorul de apă, cuptorul, mașina de spălat / uscatorul (de exemplu, pe blocuri de pietriș) sau protejați-le cu un perete de inundație; consultați întotdeauna un expert instalator / electrician licențiat pentru siguranță și pentru a vă asigura că nu se enunță la nici o garanție.
• Ancorați rezervoare de combustibil
• Păstrați saci de nisip la îndemână (în special înainte ca o furtună să fie anunțată) pentru a ajuta la devierea apelor neobișnuit de mari de la fundație
• Dacă locuiți într-un climat de zăpadă, asigurați-vă că puneți steaguri în jurul gurilor de canalizare, astfel încât plugurile de zăpadă nu vor aduna zăpadă suplimentară peste aceste zone. Acest lucru va reduce șansele ca aceste zone să se înfunde și să permită scurgerea apei
• Luați asigurare împotriva inundațiilor, dacă locuiți într-o zonă expusa inundațiilor sau exista tendința de a face inundații de multe ori (da, acest lucru poate fi costisitor ... dar este mai puțin costisitor decât o inundație).

Ai avut o inundație majoră? Uneori, cele mai bune precauții nu sunt suficiente pentru a ne proteja de forțele distructive ale Naturii Mamei. În cazul în care casa dvs. a fost avariată de inundații, puteți descoperi că costurile de reparație sunt exorbitante.Protejati-va locuinta impotriva daunelor cauzate de vAnt

Ajuta-ti casa sa stea in picioare in caz de vant puternic:

Când vine vorba de casa ta, asigurarea oricarei legături slabe între structura acoperișului, zidurile și fundația ar putea determina dacă va rezista rafalelor puternice ale vântului - o necesitate pentru casele noastre - sau va arăta cum ar fi casa proverbială suflată de marele lup rău.

Cum vântul afectează casa ta:

Există patru moduri de vânt de mare viteză care pot deteriora o casă:
1. Ridicarea apare atunci când vântul curge peste acoperișul casei, creând un efect de ridicare. Se poate separa casa de fundație, și chiar acoperișul din casă.
2. Inclinarea se întâmplă atunci când presiunea orizontală a vântului determină înclinarea casei dvs.
3. Glisarea face ca casa dvs. să alunece de pe fundație din cauza presiunii orizontale.
4. Rasturnarea este atunci când locuința dvs. nu este în stare să se incline sau să alunece, astfel încât vântul determină ca pereții să se rostogolească de pe fundație.
Protejați-vă locuința împotriva daunelor cauzate de vânt

Începeți de la început: Legătura dintre structura acoperișului și pereți este una dintre cele mai importante conexiuni din casă. Este, de asemenea, prima legătură în traiectoria de încărcare continuă, care este esențială pentru realizarea unei case mai puternice și mai sigure posibil pentru condiții de vânt puternic, inclusiv uragane și tornade. Crearea unei căi de încărcare continuă înseamnă legarea acoperișului de pereți și de pereți la fundație. Fără aceste conexiuni, casa dvs. este vulnerabilă la forțele vântului.
Nu uita ferestrele și ușile deschise: deschiderile joacă un rol foarte important în protejarea casei tale. Ușile sau ferestrele sparte sunt oportunități pentru ca vânturile puternice să intre și să preseze pereții și acoperișul, ducând în cele din urmă la daune. Obloanele sau acoperirea temporară cu placaj sunt modalități bune de a vă menține locuința în siguranță și de a vă proteja de daunele cauzate de resturile de zbor. De asemenea, ar trebui să acoperiți toate ușile de sticlă cum ar fi ușile glisante, ușile franceze și luminatoarele. Ușile din lemn masiv și cele din tablă metalică sunt cel mai probabil să reziste la presiunea vântului și la resturile din zbor.

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc să-și protejeze locuințele ca pe o inițiativă de pregătire a sezonului de vara, este important de observat că vânturile puternice pot apărea oricând, precum și în timpul furtunilor de ploaie de vară. Întretinerea casei dvs. pentru a rezista la vânturi puternice vă poate ajuta să vă salvați familia și casa.


Alegeri inteligente pentru ingrijirea acoperisurilor

Vremea testeaza cu adevarat acoperisurile noastre!
Cel mai bun mod de a evita deteriorarea gravă a structurii acoperișului este întreținerea și curățarea regulată. O îngrijire corecta poate menține acoperișul puternic, protejează locuința si elementele din dotare și se pot preveni reparațiile costisitoare.
Operatiunile de întreținere și curățare a acoperișurilor

Acoperișurile sunt un magnet pentru mușchi, mucegai, frunze și umezeală generală. Nu numai că mușchii și alte resturi le pot afecta și slăbesc sindrilele, ci și pot atrage creșterea bacteriilor, ducând la pete subțiri, găuri și chiar scurgeri.

Curățarea și întreținerea includ:
- O inspecție totală a acoperișului
- Sa scapati de mușchi și sa aplicati un tratament eficient acoperișului pentru a preveni creșterea viitorilor mușchi.
- Repararea acoperișului cu fisuri. Dacă acoperișul dvs. are o fisura luati-va timp pentru a găsi sursa exactă de scurgere, ceea ce înseamnă reparații mai rapide, mai eficiente și mai puțin costisitoare pentru dvs.


Protejeaza-ti casa, masina si alte bunuri.

Deși pot părea minore, furtunile cu grindină pot crea daune majore. Dă-mi un apel pentru a vedea cum îți poți proteja mai bine casa, mașina și alte bunuri.


Limite de viteza pe autostrazile din UEEste un iepuras sau un hot? Cum prevenim furturile din locuinte in aceasta perioada?-II

5. Luați în considerare un sistem de alarmă sau o altă formă de protecție împotriva furtului de acasă. Nu numai că aceste sisteme vor descuraja hoții, dar chiar vă pot califica pentru o reducere la polita de asigurare.
6. NU ascundeți o cheie suplimentară sub covor sau într-un loc "ascuns". Nu există lucruri așa de bine ascunse. Cel mai sigur loc pentru a vă păstra cheia suplimentară este la un prieten de încredere sau un vecin.
7. Păstrați-vă gardurile vii și amenajati teritoriului pentru a evita crearea de locuri de ascundere pentru hoți.
8. Instalați o lumină la senzorul de mișcare, afară în zonele strategice din jurul casei dvs. Lumina disturba hoții și poate da aspectul că cineva este acasă, chiar dacă sunteți departe.


Proprietarilor de motociclete

Este posibil să fii precaut pe drum, dar ceilalți șoferi ar putea să nu fie. Adesea, un accident apare atunci când o mașină se ciocnește cu o motocicletă pe care șoferul nu o vede. Putem oferi acoperirea de care aveți nevoie în caz de accident.


Bucurati-va de vacanta prin siguranta asigurarilor de calatorie

Va îndreaptati spre New York, Rio, Tokyo ... sau doar o excursie de weekend in muntii Alpi?

Cu toții ne dorim ca vacanțele și călătoriile noastre să fie în siguranță și să avem liniște. Prin urmare, va oferim sprijin în toate tipurile de situații când este vorba să călătoriti, în toată lumea.
Ati pierdut bagajele? Zborul dvs. este întârziat sau anulat? Verificati oferta noastră de protecție pentru călătorii si a pierderilor financiare.
Aveți nevoie de protecție temporară în timp ce călătoriți departe de casă? Nu sunteți sigur dacă asigurările de sănătate acoperă un accident sau o boală?
Verificați oferta noastră de protecție medicală pentru costurile medicale legate de accidente și boala inopinata.
Aveți nevoie de ajutor de urgență într-o țară străină în care nu vorbiți limba? Aveți nevoie de cineva care să vă ajute să obțineți un transport organizat la cea mai apropiată unitate medicală potrivită și să discutați cu un medic? Consultați oferta noastră de asistență medicală de urgență.


Urmeaza sa inchiriati un apartament si sa va mutati?

Este un bun moment sa va asigurati bunurile din el. Putem oferi acoperirea de care aveți nevoie pentru dvs. și pentru bunurile dvs.


6 situatii pentru care ati avea nevoie sa va asigurati:

1. Aveți clienți care va viziteaza sediul
Dacă aveți clienți care va viziteaza casa sau magazinul - poate ați deschis un salon de coafură - există șansa ca un client să se poată răni în incintă. Clientul vă poate da în judecată pentru daune, lăsându-vă fara zeci de mii de lei. O poliță de asigurare vă poate proteja de această răspundere.

2. Petreceți timp în casa/sediul unui client
Poate că ești un asistent personal sau dacă conduci o afacere de gospodărie, iar clientul tău are încredere în tine să lucrezi în casa lui. Chiar dacă ai grijă, e ușor să rastorni o băutură pe o canapea de designer. Fără asigurare pentru a acoperi greșelile dvs, s-ar putea să trebuiască să-l despăgubiți pe proprietar pentru pagubele produse, din contul propriu.

3. Lucrezi cu copii sau animale
Copiii și animalele prezintă provocări unice, deoarece pot fi imprevizibile și au un talent pentru a intra în neregulă. Indiferent dacă este vorba despre un incident al unui copil sau a unui câine, puteți fi considerat responsabil pentru pagube. Este important să vă asigurați că acoperiți aceste baze.

4. Aveți încredere în informațiile sensibile sau protejate
Dacă sunteți un designer grafic, un contabil sau un scriitor, s-ar putea să credeți că nu aveți nevoie de asigurare. Cu toate acestea, clienții dvs. ar putea să vă încredințeze informații despre companie care sunt sensibile sau confidențiale.
5. Nu ați putut acoperi costul onorariilor juridice și al decontărilor

În calitate de proprietar de firmă, există întotdeauna o șansă ca un vânzător sau un client să vă angajeze pentru o anumită discrepanță sau problemă. Dacă nu aveți suficienți bani în bancă pentru a acoperi taxele legale tipice sau costurile de decontare, probabil aveți nevoie de acoperire de asigurare.

6. Conduceți oamenii în jur

Uber și Lyft oferă contractorilor lor independenți asigurare suplimentară, în plus față de necesitatea de a avea propriile lor polițe de asigurare auto. Totuși, nu cred că asta înseamnă că ești complet clarificat. Adesea, asigurarea furnizată de companie are restricții stricte și este inadecvată.


Casa ta e asigurata?

10 euro sau, în funcție de tipul locuinței, 20 de euro anual - atât te costă să îți asiguri locuința împotriva dezastrelor naturale la care România este expusă constant: cutremure, inundații și alunecări de teren. Cu alte cuvinte, în funcție de tipul locuinței, vorbim de o primă lunară de asigurare de mai puțin de 4 sau 8 lei.

Te gândești că nu îți permiți o asigurare obligatorie a locuinței? Te-ai gândit vreodată că, de fapt, nu îți permiți să nu îți asiguri locuința?


Cum imbunatateste tehnologia ingrijirea pacientului si scad riscurile de malpraxis medical?

* Rezultate mai rapide
Informațiile electronice pot fi partajate cu alți furnizori de serviciimedicale sau cu pacienții mai rapid decât înregistrările pe hârtie, oferind acces instantaneu. Elimină întârzierile în obținerea rezultatelor de laborator și de imagistică, ordinele de farmacie și de prescripție, vizitele medicului și notele de progres. Fișele electronice de sănătate pot fi partajate în cadrul facilităților asociate, astfel încât furnizorii de servicii de specialitate și furnizorii de îngrijiri primare să aibă acces la aceeași înregistrare în același timp.

* Costuri mai mici
Tehnologia si softurile elimină cheltuielile de copiere pe lângă costurile mai mici pentru suportul administrativ necesar pentru transcriere, documentație și cereri de informații. De asemenea, reduce cerințele de spațiu pentru stocarea înregistrărilor.

* Siguranța pacientului
O caracteristică importantă de siguranță este gestionarea medicamentelor. Medicii au acces instantaneu la tipurile de medicamente pe care un pacient le ia pentru a reduce reacțiile adverse și erorile de medicație.

Ce este asigurarea malpraxis pentru stomatologi?

Polita de asigurare malpraxis a medicilor stomatologi este concepută pentru protecția acestora în ceea ce privește cererile introduse împotriva lor ca urmare a presupusei neglijențe profesionale în executarea atribuțiilor lor.
.
De ce un stomatolog are nevoie de asigurare pentru malpraxis medical?
Polita vă protejează în legătură cu cererile de despagubire formulate împotriva dvs. care rezultă din încălcarea obligației profesionale și acoperă costurile legale pentru apărarea în instanta cu privire la orice cerere formulată împotriva dvs. și orice dauna care se acordă ulterior.
Asigurarea se aplică cererilor pentru vătămări corporale, vătămare mentală/morala și deces.
.
Solicitați online sau sunați direct la 0720322404 pentru a discuta despre cerințele dvs pentru asigurarea malpraxis.


Consecintele pandemiei pentru lucratorii din domeniul sanatatii:

Pe măsură ce pandemia continuă, lucratorii de asistență medicală sunt solicitati nu numai să lucreze în schimburi suplimentare pe măsură ce colegii lor se îmbolnăvesc de virus, ci și să ia decizii cu privire la cine este primul la rând pentru un pat sau pentru îngrijire.
.
Pandemia ii afecteaza și în alte moduri, incluzând reducerea capacitatii de concentrare din cauza stresului și a epuizarii. Accentul se pune acum pe binele comun - riscurile și beneficiile pentru societate în ansamblu, mai degrabă decât pe un singur pacient. O asistentă medicală a unității de terapie intensivă obișnuită să îngrijească unul sau doi pacienți ar putea avea nevoie să ia și un altul, deoarece acum este o criză de sănătate publică.
.
De la lucrătorii din domeniul sănătății se așteaptă, în general, să lucreze din greu și să ofere cea mai bună îngrijire posibilă constrânsi fiind de lipsa aprovizionării și a personalului.
.
Spitalele nu permit vizitarea familiilor pacienților pentru a nu contracta virusul, iar asistenții medicali sunt chemați să fie membri surogat ai familiei, ceea ce adaugă o altă sursă de stres.


Un radiator electric va poate incalzi iarna, dar va rog sa fiti atenti!

Jumătate din incendiile din locuințe sunt raportate în decembrie, ianuarie și februarie. Nu lăsați niciodată un aparat de incalzit nesupravegheat și țineți-le la distanță de toate celelalte obiecte.


Cum preveniti daunele provocate de inundatiile de la instalatia dvs. sanitara interioara:


👉Verificați furtunurile și robinetele. Înlocuiți imediat orice furtunuri care prezintă fisuri sau scurgeri și înlocuiți-le pe toate la fiecare cinci, șapte ani.
👉Verificați etanșarea și cofrarea în jurul dușurilor și căzilor pentru a vă asigura că sunt etanșe și refaceți dacă este necesar.
👉Când sunteți în vacanță, opriți alimentarea cu apă a mașinii de spălat și nu părăsiți casa in timp ce mașina de spălat vase sau rufe, funcționează.
👉Localizati robinetul principal a apei din casa dvs. Posibilitatea de a opri rapid alimentarea principală cu apă va economisi stres, bani și timp.


Cum sa va protejati casa de daune cauzate de inghetarea apei?

💧Reparați și protejați exteriorul casei
💦Etanșeizați și sigilați geamurile pentru a vă proteja împotriva scurgerilor de apă.
💧Inspectați-vă acoperișul pentru lipsa, deteriorarea și îmbătrânirea șindrilelor și efectuați reparațiile necesare.
💦Îndepărtați resturile care s-au acumulat în burlane și jgheaburi. 💧Poziționați burlanele astfel încât să se îndrepte apa departe de casă.
💦Verificați sistemele de irigare pentru a vă asigura că nu creează daune cauzate de apă pereților și fundațiilor casei. Opriți robinetele pentru a vă proteja împotriva conductelor înghețate.


Inceputul anului este un moment excelent pentru reevaluarea nevoilor de asigurare.

Schimbarea circumstanțelor poate necesita polite actualizate.
V-ati casatorit? Urmeaza sa aveti un copil? Cumpărați o casă sau o mașină nouă? Dacă da, va trebui să verificați pentru a vă asigura că aveți protecția potrivită.
Examinați-vă politele de asigurare pentru a vedea dacă acestea îndeplinesc nevoile dvs. actuale.


O zi ploioasa poate face mai mult decat sa-ti strice starea de spirit - iti poate transforma casa intr-o mizerie.

Deși poate fi imposibil să opriți fiecare problemă cauzata de apă, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja casa de daunele cauzate de ploi abundente.

👉Instalați (sau cereți unui profesionist să instaleze) o pompă de bazin. Pompele din bazin evacuează apa din interiorul unei structuri către exterior. Asigurați-vă că optați pentru un sistem de pompare, astfel încât defecțiunile de curent electric să nu cauzeze defectarea pompei. Luați în considerare instalarea unei alarme, astfel încât să fiți notificat dacă pompa dvs. pierde curent.

👉Verificați coșul de fum. Crăpăturile din coșul de fum lasă să pătrundă apa, așa că angajați un profesionist care să verifice.

👉Verificați în mod regulat acoperișul. Rezolvarea problemelor pe măsură ce apar pot să vă scutească de reparații mari.

👉Curățați-vă jgheaburile și burlanele. Burlanele și jgheaburile pot provoca deteriorarea acoperișului, a plafonului sau a altor zone ale casei.

👉Asigurați-vă că sigiliile din jurul ferestrelor, ușilor și altor deschideri sunt în stare bună. Dacă nu sunt, refaceți-le. Asigurați-vă că orice fereastră și ușă din lemn sunt vopsite pentru a preveni putrezirea lemnului și deteriorarea structurii casei dumneavoastră.

👉Verificați-vă proprietatea dacă există zone joase care pot prezenta probleme de drenaj dacă pământul devine prea saturat. Contactați un profesionist în amenajarea terenului și drenaj pentru a privi zona înainte ca aceasta să devină o problemă costisitoare pe care nu o puteți controla.

👉Luați în considerare cumpărarea de saci de nisip. Dacă locuiți într-o zonă predispusă la inundații, aceștia vă pot salva casa de daune grave atunci când lovesc ploi abundente.

❗️Uneori, apa se scurge chiar și după ce luați măsuri pentru a vă proteja casa de ploi abundente. În caz contrar, este esențial să aveți o polita de asigurare corectă si completa. Iată ce trebuie să știți:
⁉️
✅Asigurarea împotriva inundațiilor: rețineți că polița de asigurare obligatorie nu include automat asigurarea împotriva inundațiilor. Asigurarea împotriva inundațiilor trebuie achiziționată printr-o o poliță separată, facultativa.


cotatii comparative gratuite

Site-ul https://www.google.com/…/data=!4m8!1m2!2m1!1sieftine-asigur… ofera gratuit cotatii comparative de la mai multi asiguratori atat pentru RCA, malpraxis, cat si pentru asigurari de locuinte, astfel incat sa puteti obtine cel mai bun pret posibil.


Greseli comune pe care le fac oamenii la cumpararea primei lor case

Cumpărarea unei case noi nu este atât de simplă pe cât ați putea crede. Oamenii se aventurează pe piața imobiliară și fac unele greșeli de amatori. Acest lucru s-a întâmplat cu generațiile anterioare și se pot repeta. Este ușor să fii prins în procesul de cumpărare a locuinței, dar nu te lasa distras de la luarea unei decizii bune. Iată câteva lucruri care ar trebui evitate atunci când îți cumperi prima casă.
.......
🏠1. Se subestimează adesea costul unei case. Problema nu este să cumperi casa, pentru ca adevăratele probleme apar după cumpărare. Când economisiți suma exactă de bani de care aveți nevoie pentru o casă și cheltuiți totul, rămâneți cu foarte puțin. Există câteva costuri suplimentare care pot veni cu o casă. Situații de urgență, cum ar fi conductele de apa și problemele electrice trebuie să fie remediate urgent. Fără anumite fonduri de rezervă, este ușor să ajungeți într-o mulțime de probleme.
............
🏠2. O mulțime de noi proprietari aleg proprietăți pe baza idealului lor pentru o casă. Aceasta este o parte foarte importantă a procesului, dar există și alți factori de luat în considerare. Cartierul este unul dintre factori. Noul dvs. cartier este aproape de locația afacerii dvs.? Dacă nu, puteți ajunge pe un drum lung care vă poate incomoda. Un cartier pitoresc și liniștit, departe de oraș, începe să sune mult mai puțin atractiv atunci când țineți cont de acest lucru.
................
🏠3. Ipoteca nu este singura cheltuială pe care trebuie să o efectuați. Există, de asemenea, un mic lucru numit taxe. Dacă acordați atenție procesului de cumpărare a locuinței, veți observa că întotdeauna există anumite taxe datorate bunurilor imobiliare. Uneori, veți vedea creșteri pentru că și casa a crescut în valoare. De asemenea, trebuie să aveți grijă de asigurare. Dacă locuința dvs. nu este asigurată împotriva riscurilor provocate de furtuni și dezastre naturale, nu vă veți simți niciodată complet în siguranță.
............................
🏠4. Indiferent dacă cumpărați sau construiți o casă nouă, va trebui să o inspectați mai întâi. Ziua inspecției casei este, probabil, cea mai importantă zi pentru orice potențial proprietar. Cumpărătorul este capabil să ia act de orice probleme și potențiale probleme pe care le-ar putea întâmpina în cazul în care achiziționează casa. O mulțime de proprietari de case se confruntă cu mari probleme atunci când nu aleg o casă bună chiar de la început.
........................................
🏠5. Nu este nimic în neregulă cu alegerea unei case mici. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de obiectivele și ambițiile tale înainte de a decide să iei o ipotecă. Gândește-te la viitor înainte de a lua decizia. Aveți de gând să aveți o familie? Acest lucru va necesita un spațiu suplimentar. Dacă vreți să aveți oaspeți, veți avea nevoie de o cameră de oaspeți. Spațiul suplimentar nu pare important la început, dar vei descoperi că ai lipsă de spațiu în noua casă.
.........................................................................
🏠Concluzie
Cumpărarea primei tale case vine cu o mulțime de costuri neașteptate. Este bine să fiți pregătiți pentru ele, în cazul în care ar putea fi necesar să vă rezervati fonduri suplimentare pentru rezolvarea acestor probleme.


Nu conduceti distras, in SPECIAL cu copiii in masina! Nu numai ca iti pui viata in pericol, ci dai si un exemplu rau!

Nu conduceți distras, in SPECIAL cu copiii în mașină!
Nu numai că îți pui viața în pericol, ci dai și un exemplu rău!


Masina ta ar trebui sa fie vizibila in oglinda laterala?

Mașina ta ar trebui să fie vizibilă în oglinda laterala?


Scopul meu este sa va ajut sa va protejati bunastarea financiara.

Scopul meu este să vă ajut să vă protejați bunăstarea financiară.

Pentru persoane, familii și afaceri!

Sună pentru a afla mai multe detalii

(0720) 322-404


CAnd gradele in termometre cresc

Când gradele in termometre cresc, o mașină parcată poate deveni rapid un cuptor, punând în pericol viața unui animal. Nu-ți lăsa amicul în mașină pe vreme caniculară!


Prevenirea incendiilor:

Un incendiu a izbucnit într-o clădire mare de apartamente, cu două etaje. Un trecător a observat flăcări pe acoperiș, a anuntat serviciile de urgență și a anunțat oamenii să evacueze clădirea. Din fericire, toți chiriașii și animalele de companie nu au raportat răni.
✏️După o investigație extinsă, s-a constatat cauza incendiului: a fost un chiriaș care fuma pe holul de la etajul doi. Chiriașul arunca în mod necorespunzător scrumul de tigara și nu avea asigurare. Incendiul s-a extins rapid pe întregul etaj și la mansardă. Chiar dacă mai multe secții de pompieri au răspuns, au existat pagube semnificative clădirii. Toate apartamentele au fost afectate, iar clădirea era nelocuibilă.
📌Viața multor oameni a fost foarte afectată; unii aveau asigurare pentru chiriași, dar alții nu. Proprietarul clădirii a pierdut venituri, iar cererea de asigurare a totalizat peste patru milioane de dolari. Pentru a ajuta la evitarea pierderilor viitoare ca acestea, este imperativ necesar să existe o polita de asigurare pentru apartamente și condominii. Cel mai bine este să nu plasati spatii de fumat pe întreaga proprietate, ci doar în zone comune sau unități individuale.


Sfaturi de siguranta cand tunzi iarba!

Poartă întotdeauna încălțăminte adecvată în timp ce tunzi.
Asigură-te că nu sunt copiii aproape în timp ce cosesti.
erifica zona pe care o vei cosi pentru a te asigura că nu există obstrucții precum jucării sau pietre.


Economisiti cu reduceri:

Adesea este posibil să vă reduceți suplimentar costurile cu asigurarile auto dacă vă calificați pentru una sau mai multe dintre numeroasele reduceri, cum ar fi:
✅Sofer sigur, ani de condus auto fara daune
✅Multi-Car, proprietar de mai multe vehicule
✅Vârsta de 55 de ani sau peste
✅Dispozitive anti-furt si frane anti-blocare
✅Longevitate in prelungirea anuala a politelor
✅Plan de plată, mai ales pentru plata integrala
Asigurarea casco reprezintă protecția dvs. împotriva pierderilor financiare provocate din cauza unui accident auto.


In timp ce vara este momentul perfect pentru a te aduna cu familia si prietenii pentru un gratar

În timp ce vara este momentul perfect pentru a te aduna cu familia și prietenii pentru un grătar, este și sezonul de vârf pentru incendiile de grătar în aer liber.
Prevenirea incendiilor ar trebui sa fie o prioritate vara aceasta, astfel încât să nu se ajungă la depunerea unei cereri de despagubire la compania de asigurări.


Nu lasa niciodata un copil mic nesupravegheat

Nu lăsa niciodată un copil mic nesupravegheat lângă apă și nu încredința viața unui copil altui copil. Nu te lăsa distras de telefon sau de orice altă distracție în timp ce copiii sunt în piscină!


4 Sfaturi pentru siguranta sportului acvatic!

1. Utilizati întotdeauna un dispozitiv de plutire personală
2. Folosește un observator.
3. Șoferul ar trebui să fie mereu alert, treaz și să cunoască regulamentele de utilizare ale bărcilor.
4. Folosește o linie de tractare securizată.


In lumina ploii de azi, aveti grija cum conduceti!


Evitati să conduceti pe drumuri inundate. De asemenea, asigurați-vă că aprindeți farurile.


Daca am aflat ceva in ultimele luni, este cAt de importante sunt casele noastre!

Protejați-vă refugiul în siguranță al familiei dvs. cu polița de asigurare a locuintelor!


3 Sfaturi de siguranta a piscinei:

Dacă sunteți un proprietar de bazin, iată trei greșeli comune pe care ar trebui să le evitați.
Nu reușești să protejezi piscina cu un gard sau capac. Cele mai multe garduri de piscină și plase de siguranță sunt proiectate pentru a fi instalate sau eliminate în doar câteva minute, ceea ce facilitează securizarea acestora în termen scurt.
Așteptați să vă îngrijiți piscina atunci când veti fii în formă.
În aproape toate cazurile referitoare la îngrijirea bazinului, lăsarea problemei pentru mai mult timp va face ca acesta să se înrăutățească și să fie mai scump de remediat!
Supraeconomisirea atunci când alegeți soluții de siguranță pentru piscină.
În timp ce ar trebui să încercați întotdeauna să obțineți cea mai bună ofertă, asigurați-vă că produsele pe care le alegeți sunt alese în cele din urmă pentru protecția superioară pe care o oferă. Aceasta include durata de viață proiectată a produselor, precum și dacă sunt concepute pentru a oferi protecție pe tot sezonul.
Preveniți greșelile pentru a economisi bani și vieți.


Va pot spune doar atAt: e mult mai cald decAt credeti.

Vă pot spune doar atât: e mult mai cald decât credeți.


Daca iesiti in weekend, luati in considerare sustinerea unei afaceri mici locale.

Dacă ieșiți în weekend, luați în considerare susținerea unei afaceri mici locale.


SExploreaza ce pot face asigurarile proprietatilor pentru a-ti proteja casa de dezastre naturale si accidente.


Explorează ce pot face asigurările proprietatilor pentru a-ți proteja casa de dezastre naturale și accidente.


Casa ta este mult mai mult decat cea mai mare investitie, este casa ta.Casa ta este mult mai mult decât cea mai mare investiție, este casa ta. Asigurarea locuinței vă poate ajuta să vă protejați structura casei, bunurile din interior și anumite cheltuieli medicale suportate de dvs și familie.
3 lucruri de luat in considerare la construirea unei caseDeci îți construiești propria casă. Este o perioadă foarte interesantă, indiferent cine ești. A intreprinde ceva de genul acesta va necesita efort, mulți bani și multă răbdare. Cu toate acestea, știi foarte bine că va merita până la urmă. Construirea casei visurilor tale este doar asta - un vis pe care îl au mulți oameni, dar nu toată lumea are șansa de a-l îndeplini. Depinde de dvs să profitați la maxim de această șansă pe care o aveți.

📍1. Efectuați unele cercetări asupra constructorilor dumneavoastră
Nu angajați nici o companie pe care o întâlniți online sau în documente. Mai degrabă, angajați oameni care au ceva în spatele lor, care au experiență sau recomandări bune. Faceți niște cercetări, vedeți ce spune site-ul lor web. Au certificările corespunzătoare, fac parte din uniunile corespunzătoare?

De asemenea, înseamnă că puteți verifica ce au lucrat personal. O companie poate minți cât dorește, dar pur și simplu trecerea și verificarea unei case pe care au construit-o înseamnă că ai o dovadă clară și concretă.

📍2. Relația pe care o creați cu firma de construcții pe care o angajați va face toată diferența. Vrei să fii mereu în contact, mereu gata să comunici. Menținerea unei relații pozitive și prietenoase cu compania dvs. de construcții, constructorii și șeful de șantier vă poate ajuta să funcționați fără probleme, eficient și, în general, politicos.

Acest tip de comunicare le poate permite ca totul să funcționeze fără probleme. Ei vor ști ce doriți și vor primi, de asemenea, permisiunea și gândurile dvs. cu privire la chestiuni pe care nu le pot trata singuri.

📍3. Obțineți o asigurare și securitate
Mulți oameni iau în considerare elementele de bază, cum ar fi costurile, bugetele ... Alte ori, constructorii înșiși vor lua în considerare și vă vor sfătui despre lucruri precum locația sau vremea. Obțineți și câteva măsuri de securitate în linie, lucruri precum instalarea unei uși sigure și puternice sau chiar montarea unui seif ascuns undeva. De asemenea, doriți să obtineti o asigurare corespunzătoare, atât in​​ timpul procesului de construcție, cât și bineînțeles după ce totul este făcut.

✅În concluzie nu uitați să construiți un raport cu constructorii dvs. și să alegeți de fapt o companie de construcții bună. Nu uitați de siguranță și asigurare, aflați cum să faceți compromisuri și veți fi bine.


Asigurarea CASCO nu este doar despre pretAsigurarea CASCO nu este doar despre preț, ci despre acoperire premium la un preț accesibil. Asigură-te că protejezi lucrurile importante cu o polita corectă si completa.RamAnem activi si conectati folosind tehnologia de astaziDistanța socială fiind noul normal, există o tehnologie disponibilă pentru a ne ajuta să rămânem activi și conectați. Dacă nu te-ai gândit deja la acestea, aceste sugestii pot fi utile.

Videoconferinta

Daca lucrați de acasa, o modalitate excelentă de a vă conecta cu colegii, familia și prietenii este să profitați de instrumentele de conferință video. O varietate de soluții video sunt disponibile prin intermediul rețelelor de socializare sau al serviciilor gratuite de conferințe video. Folosind instrumente precum Skype, iOS FaceTime, Google Hangouts sau Facebook Messenger sunt modalități simple și gratuite de a ține conversația telefonică în același timp, folosind și video pentru a vedea persoana cu care sunteți conectat. O altă aplicație interesantă care ajută oamenii să fie conectati este House Party. Vă permite videoclipuri cu până la 8 persoane.


Programul de recomandare a clientilor

Considerăm că este un privilegiu că ne-ai ales pentru a fi expertul tău în asigurări. Ar fi un privilegiu și mai mare să ne recomandati unui prieten, membru al familiei sau coleg pentru a ne permite să le oferim tarife și servicii excelente.

Știm că cea mai mare valoare pe care o putem obține pentru banii noștri de publicitate sunt cuvintele impartasite ale unui client multumit și de aceea am început programul nostru de recomandare al clientilor.


Ce ar trebui sa stiti despre asigurarea de incendiu a proprietatii dvs.

Din fericire, daunele provocate de incendii atât de la foc, cât și de fum sunt acoperite prin polițele de asigurare. În timp ce acest lucru poate aduce o liniște sufletească, este important să faceți tot posibilul pentru a reduce șansele de a fi victimă a incendiilor, deoarece procesul de revenire poate dura.

Între timp, iată câteva sfaturi care să vă ajute să vă protejați casa, afacerea și familia împotriva incendiilor:
Sfaturi de planificare/pregătire:

3 Acțiuni sa realizați un plan - creați un plan de evacuare a familiei și luați în considerare mai multe rute din casă și cartier în cazul în care rutele cele mai evidente sunt blocate de incendiu sau de trafic.

 Examinați-vă polița de asigurare - contactați agentul de asigurare sau compania de asigurare pentru a vă asigura că aveți acoperirea potrivită.
 Mențineți un inventar complet - păstrați copii ale contractelor și chitanțelor bunurilor personale într-un loc sigur în afara casei. Faceți poze sau videoclipuri cu obiectele dvs.

3 Sfaturi pentru protecția proprietății:
 Distanțare definită - Păstrați curtea bine îngrijită și udată și îndepărtați tulpinile uscate și copacii slabi sau bolnavi din proprietatea dumneavoastră. Păstrați materialele inflamabile la cel puțin 30 de metri distanță de casă.
 Rezistența la foc a acoperișului și a punților - Acoperișul este partea cea mai vulnerabilă a casei dvs. într-un foc sălbatic, din cauza scânteilor în derivă.
 Precauții pentru interiorul casei - Luați în considerare instalarea unui sistem de detectare a fumului în fiecare camera si inlocuițiile bateriile cel puțin de două ori pe an.Nu deveniti parte din statistica!

În fiecare an, mii de oameni mor în urma distragerilor in timp ce isi conduc vehiculele.
Nu deveniți parte din statistică!
Luați-va angajamentul de a fi atent in timp ce conduceti!


Intr-o lume imperfecta, se pot intAmpla orice lucruri care pot avea consecinte financiare devastatoare pentru orice afacere, inclusiv pentru a ta.

Nici o afacere nu este imună la riscul de accident sau vătămare a unui angajat sau a unui client sau la deteriorarea sau pierderea proprietății acestora. Societatile pot fi trimise în judecată pentru neglijență pentru orice motive, cum ar fi vătămarea cauzată de clienți din cauza unor produse defectuoase sau un accident la sediul afacerii. Asigurarea de răspundere generală este cea mai bună modalitate de a vă asigura că un proces împotriva afacerii dvs. nu-i distruge viitorul.
S-ar putea să vă întrebați de ce aveți nevoie de o asigurare de răspundere civila generală dacă asigurarea de accidente acoperă accidentele de muncă. În timp ce asigurarea de accidente ajută lucrătorul vătămat prin înlocuirea unei părți din salariile pierdute și plata unor facturi medicale, proprietarul afacerii poate fi în continuare trimis în judecată de către lucrător pentru daune, cheltuieli medicale și taxe legale. Asigurarea de răspundere civila generală va asigură că afacerea dvs. nu va fi falimentată dacă pierdeți un astfel de proces. Vă voi ajuta să va decideți cu ce este cel mai bine pentru dvs. și cu proiectarea unei oferte personalizate a politei perfecte pentru nevoile afacerii dvs.


(Mic) ghid anticovid: ce trebuie sa facem acasa, loc de munca sau pe strada.

Se transmite pe cale aeriană dar și (!!!) digestivă-,,boală a mâinilor murdare”- de aceea e important să ne spălăm corect și cât mai des pe mâini, după contact cu suprafețe contaminate.

Ghid de autoprotecție:

A. În spațiile închise (acasă/loc de muncă/spații publice): Igienizați
1. Suprafețe: Ideal este să dezinfectați cu înălbitor (1 litru de înălbitor cu 2,6% clor pentru 4 litri de apă rece) sau cu alcool la 70°. Suprafețele care sunt cel mai frecvent atinse trebuie curățate cu prioritate: mânerele ușilor sau întrerupătoarele, cel puțin o dată pe zi.
2. Este de preferat să stați în încăperi în care podeaua poate fi curățată (evitați încăperile cu covoare). Folosirea unui aspirator nu este recomandată, deoarece riscă să difuzeze particulele virale. Pe cât posibil aerisiți camerele în mod regulat.
3. În bucătărie. Înainte de a găti și manipula mâncarea, spălați-vă mâinile și suporturile de bucătărie (blat de lucru, masă etc.). Atenție! coronavirusul este sensibil la temperaturile de gătit, evitați alimentele crude.
4. Este recomandat gătitul la 63°C timp de 4 minute (Agenția Națională de Securitate a Sănătății.
5. Nu uitați să curățați periodic cu atenție tacâmurile (prin înmuierea solutie cu dezinfectant diluată timp de cel puțin 15 minute sau în mașina de spălat vase la un program mai lung, la 60°).
6. Toalete: recomandăm curățarea și dezinfectarea mobilierului sanitar (bazin, bideu, lavoar), robinetele și mânerelor cu înălbitor diluat la 0,5%
7. Lenjeria/hainele de stradă: se spală cu un ciclu de cel puțin 60°C pentru cel puțin 30 de minute (evitând să o scuturam, pentru a nu crea aerosoli cu particule virale).

B. Pe stradă:
1. Evitați deplasările și întâlnirire care nu sunt urgente, , transportul în comun la orele de vârf mai ales dacă aparțineți grupelor de risc (persoane în vărstă, deficiențe imunologice, patologie cardiacă, respiratorie sau metabolică (diabet).
2. Respectați igiena tusei sau strănutului (acoperiți nasul și gura).
3. Nu atingeți nasul, ochii, gura, fața (mai ales după contactul cu suprafețe contaminate)
4. Nu stați în vecinătatea persoanelor care tușesc sau strănută.

C. Oriunde și oricând:
1. (!!!) Nu uitați să vă spălați pe mâini cu apă și săpun și/sau cu o soluție pe bază de alcool după tuse, strănut sau suflare a nasului, după ce ați luat contact cu orice suprafața contaminată, după curățenie și în mod regulat în timpul zilei.
2. Purtați o mască chirurgicală în caz de tuse.


Asigurati-va ca va protejati casa si proprietatile

Asigurați-vă că vă protejați casa și proprietățile împotriva incendiilor, a vremii periculoase și a altor incidente care ar putea necesita repararea sau înlocuirea locuinței și bunurilor dumneavoastră.
Obțineți o cotatie de la noi!


Despre sanatate

Saptamana aceasta va voi vorbi despre sanatate pentru ca daca vrem sa avem o stare psihica si emotionala necesara pentru a ne lua in piept cu viata trebuie sa avem grija de sanatatea noastra.
Doua dintre cele mai importante motive pentru care oamenii nu sunt sanatosi (si nici nu arata astfel) sunt dieta si exercitiul fizic!
Veti observa ca a o recapata este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le veti fi facut vreodata in viata. Si devine din ce in ce mai greu cu cat trece vremea.
Indiferent de circumstantele sau afectiunile de care suferi discuta cu medicul curant sau incheie.ti o polita de asigurare de sanatate la o clinica privata pentru mentinerea sanatatii.


Stiati ca 40% dintre intreprinderile care se inchid din cauza avariilor furtunilor nu se redeschid niciodata?

Știați că 40% dintre întreprinderile care se închid din cauza avariilor furtunilor nu se redeschid niciodată?


Nu intrati niciodata intr-un subsol inundat pentru a opri energia electrica

Nu intrați niciodată într-un subsol inundat pentru a opri energia electrică sau pentru orice alt motiv - apelați pompierii locali.


Cam asa a fost si la noi saptamana asta!Avertizati soferii infometati!

Avertizați șoferii înfometați!

Stilurile de viață ocupate și dietele pot duce la omiterea meselor. Cercetările efectuate arată ca aceastea ar putea afecta cât de bine conducem.

Unul dintre cele mai proaste obiceiuri de evitat este săritul peste micul dejun înainte de a conduce, deoarece acest lucru va crește glicemia și va duce la un nivel scăzut de energie - timpul de reacție va fi mult mai lent și acest lucru poate afecta capacitatea de a reacționa la pericolele de pe drum, care ar putea avea consecințe potențial periculoase.
De asemenea, mâncarea oferă o stare de spirit mai bună la volan, care este mai sigură nu doar pentru noi, ci și pentru alți șoferi.

Ceea ce mănâncam înainte de o călătorie poate afecta și capacitatea de conducere. Medicii ne sfătuiesc să bem doar o cafea:

"Este important să nu vă bazați pe cofeină pentru a vă menține starea de alertă atunci când conduceți. În schimb, asigurați-vă că veți dormi mult, deoarece o cafea nu este un înlocuitor similar.

Cu toții am experimentat acea senzație letargică după ce a mâncat prea mult, afectând-ne starea de spirit și crescandu-ne oboseala, ceea ce poate avea un efect negativ și asupra altor șoferi.
La fel ca la o mașină, atunci când mănâncam corect, corpul primește combustibilul necesar pentru a gestiona corect nivelul de energie. Dacă introducem combustibilul greșit în mașină, aceasta poate sa nu mai functioneze, și același lucru se aplică și în cazul oamenilor.

O gustare de 100-200 de calorii din cursul dimineții poate stimula nivelul de energie și performanța de conducere până la ora prânzului. Ar trebui să evitam să mâncam un prânz greu, deoarece acest lucru ne poate face să ne nesimțim și mai somnolenti la volan după-amiaza.


De ce tehnologia inteligenta creste costul reparatiilor auto?

Noua tehnologie face ca anumite tipuri de accidente să fie mai puțin probabile, dar crește costul reparațiilor.
Noua tehnologie face ca mașinile să fie mult mai sigure decât erau înainte. Dar aceste caracteristici nu se traduc în costuri de asigurare mai mici - deoarece componentele noi fanteziste costă mult mai mult dacă necesita reparare și înlocuire.
Caracteristici moderne de siguranță, cum ar fi frânarea automată de urgență, avertizarea frontală de coliziune și asistența de parasire a benzii, automatizează procesul de conducere mai mult ca niciodată și oferă șoferilor mai multe instrumente și informații pentru a evita unele dintre cele mai frecvente accidente.
Dar nu fac mașinile de astăzi rezistente la accidente. Și atunci când se întâmplă coliziuni, aceste instrumente de înaltă tehnologie fac mașinile mult mai complicate și mai costisitoare de reparat.
Luați farurile, de exemplu. Cu o generație în urmă, farurile unei mașini erau destul de simple - doar un bec, cât mai luminos și de lungă durată și o carcasă pentru a-l orienta în direcția drumului. Având în vedere poziționarea lor pe mașină, farurile sunt unele dintre cele mai comune părți care ar putea suferi daune în urma unei coliziuni, indiferent dacă este vorba despre o simplă apărătoare de protecție sau o coliziune frontală. Dar costul pentru înlocuirea unui far ar fi de câțiva dolari.
Astăzi, același far ar putea fi echipat cu o tehnologie care îi permite să se estompeze în funcție de condițiile de lumină, iar lumina se deplasează efectiv într-un viraj, astfel încât șoferul să poată vedea mai bine pericolele viitoare. Acestea sunt caracteristici grozave, dar vin cu un preț ridicat.

Farurile nu sunt singurele. Un înveliș de bază sau un dispozitiv de protecție a barelor de protecție poate costa sute de euro pentru a fi înlocuit, datorită seriei de telematică, radar și alți senzori de cameră pe care îi conține.
Adăugați totul, iar componentele de bază care nu erau altceva decât metal și plastic pot costa acum mii euro dacă se repara sau înlocuiesc. Și majoritatea trebuiesc calibrate pentru a comunica cu computerul intern al vehiculului, care este o muncă pe care numai un tehnician calificat o poate face.

În plus, unele produse originale, necesită reparații sau inlocuire cu echipamente originale noi. Acest lucru afectează în final, deoarece reparabilitatea este foarte scăzută astăzi. Adesea, piesele auto trebuiesc înlocuite, iar costurile pentru înlocuire sunt mult mai mari.


Locuintele pot fi tinte atractive pentru nefericitii soricei.

Locuințele pot fi ținte atractive pentru nefericiții șoricei. Aceasta poate fi o problemă în orice moment al anului, dar există adesea un nivel ascendent când temperaturile scad și încep să caute locuri calde. Iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a vă menține casa liberă de dăunători.

Pulverizați perimetrul casei dvs. pentru a ajuta la respingerea vizitatorilor nedoriti.
Asigurați-vă că nu există găuri sau alte puncte de intrare ușoare în pereții dvs. O zonă comună slaba este aceea în care conductele de ventilație sau de evacuare ies din casă. Asigurați-vă că spațiile sunt închise corespunzător.
Folosiți bile de molie sau alte arome precum uleiul de mentă, sosul fierbinte, uleiul de arbore de ceai, cuișoarele și foile de uscător ca factori de descurajare.
Setați capcane pentru a prinde orice poate fi deja în casă sau în curte.
Depozitați corect alimentele în containere etanșe. Nu uitați de semințele de păsări și alte obiecte din garaj care ar putea fi surse atractive de cuibărit sau hrană.

Desigur, cea mai ușoară metodă este să le împiedicați în primul rând accesul.


La multi ani, RomAnia! 161 de ani de la Unirea Principatelor RomAne

În 24 ianuarie 1859 a avut loc Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas importat pe calea înfăptuirii statului național unitar român.
Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire, reprezintă unificarea vechilor principate, Moldova și Țara Românească, într-un Principat unit.
Domnia lui Alexandru Ioan Cuza, deși scurtă (1859-1866), a fost perioada de maximă dezvoltare a României moderne. Prin recunoașterea Unirii depline, crearea primului Parlament unic al României si al primului guvern unitar, prin reformele sale: adoptarea primei Constituții românești, reforma electorala, secularizarea averilor mănăstirești, reforma agrara, a învățământului, domnia lui Alexandru Ioan Cuza a pus bazele dezvoltării moderne a României.


Stiati, ca majoritatea politelor de asigurare de calatorie standard nu acopera sporturile de iarna?

Polițele standard de asigurare de călătorie vor oferi acoperire pentru bunuri personale și cheltuieli medicale.
Atunci când cumpărați o poliță de asigurare de călătorie pentru o vacanță la sporturi de iarnă, este important să solicitati acoperire pentru căutare și salvare, cheltuieli medicale în urma unui accident de schi, răspundere personală dacă răniți accidental pe cineva pe pârtii.


Cum sa prevenim incendiile din semineu?

Dacă vă bucurați de focul ocazional în șemineul cu lemne, rețineți că este una dintre cauzele principale ale incendiilor în lunile de iarnă.
Urmați aceste sfaturi pentru a ajuta la prevenirea unui incendiu în lunile reci.

Înainte de sezonul rece, chemati un profesionist pentru a inspecta și a scoate cuiburile de animale, din coșul de fum.

Inspectați în mod regulat capacul coșului de fum. Dacă este deteriorat, reparați-l sau înlocuiți-l.
Dacă coșul de fum nu are capac în partea de sus, instalați unul prevăzut cu laturi de plasă de sârmă pentru a împiedica deșeurile sau animalele să intre în coșul de fum.
Păstrați orice obiect inflamabil, cum ar fi ziare, cărți și mobilier, la cel puțin doi metri distanță de șemineu.
Asigurați-vă că există stingătoare de incendiu în cameră.
Folosiți doar lemn uscat, la lungimea corectă.

Folosiți instrumente pentru șemineu si pentru a menține focul.
Supravegheați copiii ori de câte ori este utilizat șemineul.
Reamintește-le să stea departe de foc.
Păstrați animalele de companie la o distanță sigură de foc.
Supravegheați întotdeauna focul și nu-l lăsați niciodată să ardă când mergeți să dormiți sau părăsiți casa.
Instalați și mențineți alarmele de fum și alarmele de monoxid de carbon (CO) în afara fiecărei zone de dormit și la fiecare nivel al locuinței. Pentru cea mai bună protecție, interconectați alarmele CO.Cum sa va protejati impotriva avariilor produse de apa?

Faceți acești pași simpli pentru a vă reduce la minim riscul.
Indiferent dacă este vorba despre o scurgere în tavan sau un subsol umplut cu apă, dauna poate necesita o soluție costisitoare.
Iată câteva măsuri de îmbunătățire pentru locuințe:
1.Verificati drenajul apei. Folosiți jgheaburi pentru a vă asigura că apa este deviată departe de casa și fundație.
2.Instalați o pompă de golire. Încercați această varianta dacă inundatia a fost o problemă serioasă la nivelul inferior al casei. Testează-ți pompa de două ori pe an sau conform indicațiilor producătorului.
3.Verificati ferestrele și ușile. Căutați opțiuni etanșe în ferestre și uși noi. Ferestrele din lemn mai vechi trebuie curățate, și revopsite periodic. Fisurile din garnituri trebuie resigilate. Compusul cu glazură în jurul ferestrelor mai vechi ar trebui înlocuit, după caz.
4.Înlocuiți conductele. Multe conducte au o durată de viață de 50 până la 80 de ani, așa că dacă aveți o casă mai veche, cereți unui instalator să verifice starea lor.
5.Verificați în mod regulat acoperișul dacă există semne de deteriorare.
6.Sigilați-vă subsolul. Acoperirile groase, vopselele și materialele de etanșare pe bază de silicat pot contribui la reducerea sau prevenirea inundatiilor. Fiecare metodă variază în funcție de cost.
7.Înlocuiți furtunurile de alimentare la mașina de spălat. Planificați-vă la fiecare trei-cinci ani ca parte a unui plan de întreținere proactiv.


Atentie la incendii!

Când vremea se răcește, majoritatea oamenilor petrec mai mult timp în casele lor folosind șeminee, cuptoare și încălzitoare pentru a se încălzi. Nu este nimic la fel de confortabil ca a sta la caldura, dar pot aparea si unele riscuri pentru siguranță. Asigurați-vă că rămâneți confortabil și în siguranță!


Navigarea pe motocicleta poate fi o experienta excelenta

Navigarea pe motocicletă poate fi o experiență excelentă. Pentru a ajuta motocicliștii să rămână în siguranță și să se bucure de vară la maxim, vă încurajam să consultați sfaturile noastre de siguranță de mai jos:
- Purtați întotdeauna o cască
- Fii conștient de împrejurimile tale
- Elimina distragerile
- Asigurați-vă că aveți o asigurare potrivită pentru motociclete
Contactați astăzi agentul de asigurare pentru mai multe informații despre asigurarea motocicletei.


Imparte drumul

Imparte drumul:

Cu toții am întâlnit alți șoferi ne fac să clătinăm din cap. Oamenii adesea sar repede să-i acuze pe ceilalți șoferi ca sunt nechibzuiti, dar, dacă sunt presati, pot recunoaște și ei că uneori au condus în mod neglijent. Dacă conducerea nesigură este problema tuturor, care este soluția?

Profesioniști în domeniul siguranței au pus la dispoziție trei sfaturi care vă pot ajuta să împărtiți drumul în siguranță în timp ce ajungeți din punctul A până la B.

Presupunem că sunteți invizibili
Poate fi ușor să presupunem că toți ceilalți sunt atenți pe drum , respectând legile privind traficul și vă pot vedea clar. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul. Data viitoare când vă așteptați ca un alt șofer să vă respecte banda de drum sau să vă permită să vă mutati pe o altă bandă, nu presupuneți că sunt de aceeași parere.

Evitați conducerea competitivă
Ori de câte ori sunteți pe drum, rezistați la nevoia de a conduce competitiv. În schimb, mergeți cu fluxul și conduceți defensiv. Vedeți-vă ca făcând parte dintr-o comunitate de șoferi - toti încercând să ajungeți la destinație în siguranță. Comportamentul dvs. îmbunătățit de conducere poate reduce problemele altora și poate ajuta la crearea condițiilor mai sigure pentru toți cei aflați pe drum.

Controlează-ți emoțiile
Poate fi ușor să reacționezi la conducere agresivă devenind singur agresiv.
Iată câteva modalități de a împiedica emoțiile negative să iasă la suprafața și pe carosabil:

Ai răbdare când întârzierile în trafic te încetinesc.
Păstrați o distanța de siguranță în spatele altor vehicule. Nu știi niciodată când cineva se poate opri.
Evitați să vă confruntați cu șoferi agresivi - fiți politicoși și amabili, chiar dacă alții nu sunt.
Folosiți-vă semnalele și lăsați spațiu atunci când intoarceti sau schimbați benzile.


Este sezonul cu cele mai lungi si multe calatori.

Excursiile rutiere de vară oferă tuturor posibilitatea de a ieși și de a explora si adesea, în locuri în care nu au mai fost. După ce te-ai decis asupra destinației și ai spus familiei sau prietenilor unde te îndrepti, mai sunt câteva lucruri de făcut înainte de a pleca. În primul rând, este o idee bună să vă verificați mașina - inclusiv uleiul și anvelopele - ceea ce poate ajuta la evitarea surprizelor inutile pe drum. În al doilea rând, uita-te pentru a vedea ce trebuie să fie reîncărcat sezonier în trusa ta de urgență. Dacă nu aveți o trusa de urgenta, iată câteva sfaturi despre ce trebuie să includeți pentru vremea caldă.

1) Trusa de prim ajutor - Aceasta ar trebui să fie pe tot parcursul anului, în mașină. Dacă nu aveți una sau nu sunteți sigur ce să includeți, consultați recomandările kitului de urgență. Nu uitați să păstrați medicamentele alergice la îndemână pentru orice reacții neașteptate.

2) Protecție sezonieră - Aveți articole care vă pot proteja de soarele de vară, cum ar fi o șapcă sau o pălărie cu margine largă, protecția solară a SPF 30 sau mai mare și spray-ul împotriva tantarilor.

3) Echipament de ploaie: este o idee bună să împachetezi o umbrelă de ploaie compactă. Dacă nu aveți una, poncho-urile de ploaie ieftine pot fi salvatoare.

4) Lanternă - Acest lucru ar trebui să fie în kit-ul vostru tot timpul anului dacă vă opriti pe marginea unui drum întunecat. Amintiți-vă, însă, să împachetați baterii suplimentare, astfel încât să puteți păstra lumina.
5) Elemente de vizibilitate - Dacă sunteți blocat, doriți să fiți văzuți. Împachetați triunghiuri reflectorizante pentru a avertiza alți automobiliști, și gândiți-vă la ambalarea unei veste reflectorizante în cutia cu mănuși.

6) Apa / mâncare - Ar trebui să existe minimum o sticlă de apă pentru fiecare persoană din mașină. Produsele alimentare neperisabile, ar trebui să fie, de asemenea, păstrate la îndemână.

7) Încărcător de telefon - Când ajungeți pe drum, asigurați-vă că telefonul este complet încărcat și păstrați un încărcător și / sau un pachet de baterii în mașină. Asigurați-vă că aveți numere de urgență - sau asistență rutieră stocate în telefon și înscrise în cutia cu mănuși.

8) Cabluri de alimentare - Păstrați-le în mașină pe tot parcursul anului. Cablurile trebuie să aibă o lungime de cel puțin 10 metri pentru a putea fi folosite pentru a ajuta un alt șofer sau dacă aveți nevoie de un impuls.

9) Trusă de scule: Sa aveți întotdeauna un set compact cu mai multe scule în mașină. Lucrurile pe care trebuie să le avem la îndemână includ o șurubelniță cu mai multe vârfuri, clește, dimensiuni de cheie diverse și câțiva metri de frânghie.

10) Set de reparații pentru anvelope - Dacă aveți un kit de reparații, precum și un manometru de presiune, vă va ajuta să vă păstrați rulajul. Asigurați-vă că mufa și fierul de lucru al anvelopelor sunt în mașina dvs. și verificați starea anvelopei de rezervă în mod sezonier.

11) Hărți / busolă: în timp ce majoritatea se bazează pe smartphone-uri în aceste zile, este întotdeauna o idee bună să avem un back-up. Ce se întâmplă dacă vă aflați într-un loc unde serviciul celular este slab? Nu știi niciodată unde ai putea ajunge!

În cele din urmă, împachetați toate aceste unelte într-un recipient de plastic. Și mai bine dacă este etanș. Poate părea că folosești un spațiu de încărcare valoros, dar în acest fel vei fi pregătit. Trasee fericite!


Nu va supraincarcati casa - impiedicati incendiile electrice

Potrivit statisticilor cele mai multe incendii la domiciliu sunt cauzate de defecțiuni electrice. Aceste incendii au condus la decese, la vătămări corporale și la daune materiale. Circuitele electrice supraîncărcate reprezintă o cauză majoră a incendiilor rezidențiale. Ajutați la scăderea riscului de incendii electrice prin faptul să nu vă supraîncărcați sistemul electric.
Supraîncărcarea și semnalele de avertizare:

- Se aprind, clipesc sau luminează
- Plăcile de pe perete sunt calde sau decolorate

- Recipientele crapa, sfârâie sau bâzâie


- Se produc socuri ușoare sau furnicături de la aparate, recipiente sau întrerupătoare
Cum să preveniți supraîncărcarea electrică:
- Nu folosiți niciodată cabluri prelungitoare sau convertoare cu mai multe ieșiri pentru aparate
- Toate aparatele trebuie conectate direct la o priză de perete. Conectați numai un aparat producător de căldură într-o priză.

- O dependență puternică de cablurile de prelungire este o indicație că aveți prea puține puncte de conectare pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Cautati un electrician calificat să vă inspecteze casa și să adauge noi prize.

- Utilizați numai becuri corespunzătoare pentru orice element de iluminat. Folosirea unui bec cu putere mai mare de watt poate provoca un incendiu.Evitati sa faceti aceste 7 greseli atunci cAnd calatoriti:

1. Rezervati zborul în ultimul moment
2. Nu cântăriti opțiunile de cazare
3. Nu vă luati bani in moneda potrivita
4. Verificati pașaportul prea târziu
5. Nu profitati de aplicațiile de reduceri, recompense
6. Nu știti opțiunile de transport
7. Cheltuiti prea mult pentru alimente.


Pe vreme instabila este bine sa fim informati si precauti.Preveniti daunele provocate de apa din masina de spalat!

Preveniți daunele provocate de apa din masina de spalat!
Asigurați-vă că mașina dvs. de spălat este egalizată pentru a preveni miscarea și craparea furtunurilor. Schimbați furtunurile de apă din cauciuc la fiecare cinci ani.


Pastrati vacantele de vara in siguranta: Pregatirile simple va pot ajuta sa va protejati dumneavoastra si autovehiculul atunci cAnd calatoriti.

Păstrați vacantele de vară în siguranță:

Pregătirile simple vă pot ajuta să vă protejați dumneavoastră și autovehiculul atunci când călătoriți.
Vara este un moment minunat pentru a face o vacanță sau o excursie în weekend, ceea ce înseamnă că multe mașini, rulote, motociclete sunt pe drumuri, cu potențial crescut de apariție a unei probleme sau a unui accident.
Pe măsură ce vă planificați călătoriile, există câteva lucruri de verificat pentru a vă face călătoria mai sigură:
Fiți pregătiți pentru drum. Controlați anvelopele de pe autoturisme și remorci pentru a vă asigura că există o grosime de rulare și sunt umflate corespunzător. Căutați un mecanic autorizat să verificați motorul, furtunurile, centurile, bateriile, parbrizul, geamurile și nivelurile de lichid. Și, asigurați-vă că ați achizitionat echipament de urgență de bază, inclusiv cabluri pentru jumperi, o mufă pentru mașină, o lanternă și un kit de prim ajutor.


Încarcarti vehiculul cu atenție, fără a împiedica vizibilitatea șoferului. Asigurați-vă că bagajele sunt așezate corespunzător, deoarece opririle bruște pot transforma elementele neasigurate în proiectile periculoase. Asigurați-vă că protejați animalele de companie utilizând o barieră pentru animale de companie, ham sau cutie. Greutatea suplimentară a acoperișului modifică centrul de greutate al mașinii și poate crește riscul unei răsturnări, deci utilizați un portbagaj instalat corespunzător sau un compartiment de încărcături pentru a depozita obiecte. Dacă remorcați o barcă la viteze pe autostradă, utilizați un capac de barcă pentru greutăți cu catarame reglabile.
Răsuciți-vă. Asigurați-vă că toată lumea din vehicul, inclusiv șoferul, folosește o centură de siguranță. Sugarii și copiii mici ar trebui să fie asigurați în scaune auto omologate, adecvate. Scaunul din spate este cel mai sigur loc pentru copiii de 12 ani și sub.
Concentrează-te la drum. Programați-vă sistemul GPS înainte de a lporni la drum. Evitați utilizarea unui telefon mobil în timp ce conduceți. Chiar și telefoanele hands-free pot fi o distragere a atenției. În cazul vehiculelor lungi, împărtiticonducerea cu un alt pasager, dacă este posibil, pentru a evita obosirea.

Fiți pregătiți pentru soare și căldură. Când conduceți într-o zi însorită, încercați să purtați ochelari de soare pentru a reduce la minimum obstrucțiile de vedere din strălucire. Pentru a preveni rănirile legate de căldură, nu lăsați niciodată un copil sau un animal de companie nesupravegheat în interiorul unei mașini.

Verificați acoperirea asigurărilor. În funcție de acoperirea asigurărilor existente și de planurile de călătorie, o protecție suplimentară poate fi o idee bună.

Discutați cu agentul dvs. de asigurare pentru a vă asigura că polița de asigurare oferă o acoperire adecvată pentru daunele cauzate de proprietatea vehiculului și vătămarea corporală. În cazul închirierii unei mașini sau a unui camper, este o idee bună să întrebați transportatorul sau agentul dvs. dacă acoperirile de asigurare se aplică în continuare în cazul închirierilor. O barcă sau un camper ar trebui, de asemenea, să fie asigurată, atât pe apă cât și pe șosea. Luați în considerare adăugarea unui plan de asistență rutieră și a unei asigurări de întrerupere a călătoriei, în cazul în care un vehicul este implicat într-un accident.


10 recomandari despre ce sa faceti sau sa nu faceti cand pregatiti gratarul:

☑️Păstrați grătarul la cel puțin 10 metri distanță de casa dvs.
☑️Curățați regulat grătarul
☑️Verificați scurgeri de gaze
☑️Păstrați decorurile departe de grătar
☑️Păstrați o sticlă de pulverizare de apă la îndemână
☑️Păstrați un stingător de incendiu la câțiva pași de la grătar
❎Nu porniți gazul în timp ce capacul grătarului este închis
❎Nu lăsați grătarul nesupravegheat
❎Nu incărcați grătarul cu alimente
❎Nu utilizați grătarul în spatii inchise


Ati platit prea mult pentru asigurarile auto?

Sunteti doar la cateva clicuri distanta pentru a face economii!
Vizitați-ne online pentru o ofertă gratuită de asigurare.


De ce am nevoie de asigurarea locuintei?

Casa ta este probabil unul dintre, dacă nu cel mai valoros activ pe care il ai. Asigurarea locuintei vă ajută să va protejați această investiție - într-o varietate de moduri.

Iată câteva din motivele cheie care sunt importante pentru a avea în vedere asigurarea casei.
ASIGURAREA LOCUINTEI PROTEJEAZĂ MAI MULT DECAT CASA DUMNEAVOASTRĂ:
În timp ce o polita standard a locuintei vă ajută să vă asigurați structura casei dvs. si peretii, aceasta se extinde de obicei la mai mult decât structura fizică a casei. De la bunurile personale din curtea din spatele casei pana la facturile medicale dacă un oaspete este rănit pe proprietatea dvs.
O poliță de asigurare a locuintei poate include acoperire pentru:
Locuința ta.
Dacă structura acasei și anexele, cum ar fi garajul, sunt deteriorate de un pericol, asigurarea locuinței va poate ajuta la plata pentru reparații.
Bunurile personale.
Asigurarea bunurilor personale poate ajuta la plata pentru înlocuirea unor anumite obiecte, inclusiv mobilierul și obiectele electronice, dacă sunt furate sau deteriorate de un risc acoperit.
Vizitatori.
În cazul în care un vizitator este rănit accidental la domiciliul tau, protecția medicală pentru clienți din polita dvs. poate ajuta la plata pentru facturile medicale rezultate.
Cheltuieli suplimentare de trai.
Dacă nu puteți rămâne în casă după un incendiu sau o altă paguba asigurata, prin polita de asigurare a locuinței se pot plăti costurile temporare de viață, cum ar fi facturile hotelului.
Dacă aveți o poliță de asigurare a locuinței, ați putea fi mai bine pregătiți pentru o furtună sau o alta situație de criză - știind că asigurarea dvs. de locuinta poate ajuta la acoperirea costului pagubelor și pentru a vă ridica din nou pe picioare.


Este bine de stiut

In cazul producerii unuia dintre riscurile asigurate obligatoriu (inundaţie, cutremur sau alunecare de teren), constatarea şi evaluarea pagubelor, precum şi stabilirea valorii despăgubirii se fac de către asigurătorul care a eliberat poliţa PAD.


Asiguta-ti barca

Avand asigurare pentru barca înseamnă că poate fi acoperită în caz de daune provocate de furtună, de coliziuni, daune materiale, răspunderea pentru vătămarea corporală și multe altele.


Nu uitati sa curatati jgheaburile!

Nu uitați să curățați jgheaburile! Păstrarea jgheaburilor fără resturi poate ajuta la menținerea apei departe de fundație sau pereti și pentru a preveni deteriorarea locuintelor prin infiltratie.


Este un iepuras sau un hot? Cum prevenim furturile din locuinte in aceasta perioada?

1.Închideți toate ferestrele și ușile înainte de culcare sau plecare. O fereastră deschisă sau crăpată este o invitație pentru hoți la lucrurile dvs.
2. Dacă posesiunile dvs. valoroase sunt vizibile în mod obișnuit, acestea pot face casa ta chiar mai tentantă, celor cu degete lipicioase.
3. Actualizați acoperirea conținutului de pe polița de asigurare a locuintei pentru a vă asigura că bunurile dvs. sunt acoperite. Puteți utiliza un inventar digital pentru a vă înregistra toate bunurile.
4. Nu subevaluați cantitatea bunurilor asigurate. Dacă nu aveți o acoperire suficientă, ați putea să plătiți din nou bunurile furate. De asemenea, asigurați-vă că aveți acoperire cu costuri de înlocuire pentru conținutul dvs., astfel încât să primiți valoarea curentă a articolelor dvs. pentru a putea achiziționa un înlocuitor nou. Multe polițe de asigurare oferă o acoperire reală a valorii în numerar a conținutului, care ia în considerare amortizarea la determinarea valorii rambursării.


Ce situatii creeaza leziuni morale unui medic?

Situațiile care încalcă credința etică a unui medic în a nu face rău și împiedică obiectivul de a face un pacient bine pot duce la distrugeri emoționale. Adesea, pentru medici, provocările de a încerca să ofere îngrijirea pe care o consideră cea mai bună sunt contrabalansate de relațiile pe care le au cu pacienții, ceea ce este cel mai important pentru medici.
Medicii au descris cele mai dificile dileme etice, printre care incapacitatea de a ameliora durerea sau suferința unui pacient din cauza controlului familiei; incapacitatea de a ajuta pacienții suferinzi care cereau să moară; incapacitatea de a salva un copil pentru că părinții doreau să încerce "tratamentul propriu"; și urmărirea unui pacient cum moare pentru că el sau ea a refuzat o transfuzie de sânge atunci când era necesar.


Ce este malpraxisul medical?

Cazurile de malpraxis medical apar atunci când un cadru medical este acuzat de neîndeplinirea sarcinilor sale și provoacă răni/pagube unui pacient.
Ce se califică drept malpraxis medical?
*Erori chirurgicale (acest lucru poate fi, de la incizia greșită la operarea pe o parte greșită a corpului).
*Diagnosticări greșite
*Erori de medicamentatie (acest lucru se poate întâmpla fie prin prescriere, fie prin administrare. Dacă ambele au ca rezultat doze incorecte și leziuni, acestea pot fi considerate malpraxis medical).


Ce sa faci dupa un accident de masina? 5 pasi la locul accidentului:

1. În primul rând, dacă cineva este sau pare a fi rănit sau dacă vedeți flăcări sau benzină vărsată sau ulei de motor, sunați imediat pentru asistență. Adesea, este mai bine să contactați poliția. Dacă sunteți implicat într-un accident de mașină minor, fără vătămări grave, ar trebui să vă mutați mașina pe marginea drumului și să nu vă apropiați spre trafic. Încurajați alt vehicul (e) implicat să facă același lucru. Asigurați-vă că activați și luminile de avertizare și / sau setați conuri, rachete sau triunghiuri de avertizare pentru a alerta traficul, dacă este posibil.
2. Rămâi calm
Amintiți-vă să stați liniștiți și să cooperati cu alți șoferi, pietoni și poliție. Nu intrati in panică și încercați să fiți cât mai politicoși. Un accident de mașină nu este distractiv pentru nimeni și poate provoca șocuri imediate sau stres care pot fi agravate de atitudini agresive sau neprietenoase. Asigurați-vă că nu va admiteți vina. Chiar dacă credeți că este cazul, s-ar putea să existe factori care ar putea indica altceva în urma investigației ulterioare.
3. Schimbați informațiile cu ceilalți șoferi
Apoi, faceți schimb de informații cu ceilalți implicați în accident. Aceasta include informații de contact pentru oricine a fost acolo, inclusiv alți șoferi, martori și compania de tractare dacă mașina dvs. este remorcată. Asigurați-vă, de asemenea, schimbul de informații despre vehiculele implicate, cum ar fi anul, marca și modelul mașinilor, numerele plăcuțelor de înmatriculare, numerele polițelor de asigurare.
4. Documentați accidentul auto
Ia-ți un moment pentru a te documenta despre ce s-a întâmplat, din perspectiva ta. Fotografiați instantaneu, scrieți evenimentele care au condus la accident în timp ce acestea sunt proaspete în minte și notați locația accidentului, vremea și alți factori care au contribuit la accident.
5. Trimiteți un raport privind accidentul de mașină companiei de asigurari.
-----
Sperăm că nu veți avea nevoie de aceste informații, dar dacă se intampla acest lucru, veți fi pregătiți cu aceste sfaturi despre ce să faceți după un accident de mașină.


Primavara a venit, deci profitati de vremea frumoasa:

Cercetările arată că timpul petrecut în natura vă poate oferi mai multă energie, o memorie mai bună și mai puțină anxietate.


Este deductibila polita de asigurare auto?

Polita de asigurare auto de obicei nu este deductibilă. Dacă mașina dvs. este utilizată exclusiv pentru afaceri, este posibil să vă revendicați prima de asigurare auto ca o cheltuială de afaceri deductibilă, împreună cu restul cheltuielilor dvs., inclusiv benzină, întreținere, înregistrare, parcare și taxe de trecere.


Cum definim fransiza unei polite de asigurare?

Un contract de asigurare poate avea franșiză. Aceasta este acea parte din valoarea daunei pe care o suportă asiguratul. În caz de daună, va fi important pentru tine să știi care este valoarea franșizei, deoarece o vei percepe ca pe un cost.


Plata card prin:
Icon securitate Twispay

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Contact
Se incarca ... asteptati