Caracteristici de siguranta auto: Bune. De ajutor. Enervante?

🚗
Dacă ați achiziționat o mașină în ultimii patru ani, probabil că ați observat mai multe caracteristici noi concepute pentru a vă proteja pe carosabil. Și datorită acestor tehnologii avansate, mașinile de astăzi sunt mai sigure ca niciodată. (Deținerea unei asigurări casco potrivite vă poate proteja și pe drum.)
🚕
Cu toate acestea, un sondaj internațional realizat a constatat că nu toată lumea profită de aceste noi caracteristici de siguranță. Potrivit sondajului, solicitat de 500 de șoferi cu vârsta de peste 18 ani cu vehicule fabricate în 2016 și după, șoferii se opresc intenționat sau dezactivează aceste caracteristici care în cele din urmă îi pot ajuta să evite accidentele.
🚙
Cel mai mare procent de șoferi chestionați (30%) au declarat că au dezactivat controlul croazierilor adaptabile la trafic, ceea ce ar menține un vehicul la o distanță specifică față de mașina din fața sa, aplicând frânele dacă se apropie prea mult. Motivul cel mai citat pentru dezactivarea acestei funcții a fost: „Vreau să controlez vehiculul”.
🚘
Cea de-a doua caracteristică cea mai dezactivată a fost asistența de menținere a benzii, care ajută la prevenirea autoturismului să se strecoare pe marcajele benzii, făcând automat frânări ușoare sau mici reglaje ale direcției. Aproape un sfert dintre șoferi (23%) au declarat că au oprit banda de asistență.
Motivul cel mai frecvent pentru dezactivare: „enervarea”
În cadrul sondajului, șoferii au spus că motivele lor cele mai comune pentru oprirea sau dezactivarea funcțiilor este că le consideră „enervante” sau „distrag”.
🚕
Producătorii auto lucrează întotdeauna la perfecționarea și îmbunătățirea funcțiilor. Cu toate acestea, în unele cazuri, șoferii trebuie doar să învețe cum funcționează funcția și să se obișnuiască cu ea.

„În mod ideal, pe măsură ce funcțiile se îmbunătățesc și șoferii se vor simți mai confortabili, folosirea lor va deveni a doua natură așa cum sunt astăzi centurile de siguranță”.Icon securitate LibraPay

Ieftine Asigurari

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica Cristina Lutia, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL: RBK-632

Adrese externe:
ANSPDCP ASF SALFIN ANPC
Contact
Se incarca ... asteptati