Greseli comune pe care le fac oamenii la cumpararea primei lor case

Cumpărarea unei case noi nu este atât de simplă pe cât ați putea crede. Oamenii se aventurează pe piața imobiliară și fac unele greșeli de amatori. Acest lucru s-a întâmplat cu generațiile anterioare și se pot repeta. Este ușor să fii prins în procesul de cumpărare a locuinței, dar nu te lasa distras de la luarea unei decizii bune. Iată câteva lucruri care ar trebui evitate atunci când îți cumperi prima casă.
.......
🏠1. Se subestimează adesea costul unei case. Problema nu este să cumperi casa, pentru ca adevăratele probleme apar după cumpărare. Când economisiți suma exactă de bani de care aveți nevoie pentru o casă și cheltuiți totul, rămâneți cu foarte puțin. Există câteva costuri suplimentare care pot veni cu o casă. Situații de urgență, cum ar fi conductele de apa și problemele electrice trebuie să fie remediate urgent. Fără anumite fonduri de rezervă, este ușor să ajungeți într-o mulțime de probleme.
............
🏠2. O mulțime de noi proprietari aleg proprietăți pe baza idealului lor pentru o casă. Aceasta este o parte foarte importantă a procesului, dar există și alți factori de luat în considerare. Cartierul este unul dintre factori. Noul dvs. cartier este aproape de locația afacerii dvs.? Dacă nu, puteți ajunge pe un drum lung care vă poate incomoda. Un cartier pitoresc și liniștit, departe de oraș, începe să sune mult mai puțin atractiv atunci când țineți cont de acest lucru.
................
🏠3. Ipoteca nu este singura cheltuială pe care trebuie să o efectuați. Există, de asemenea, un mic lucru numit taxe. Dacă acordați atenție procesului de cumpărare a locuinței, veți observa că întotdeauna există anumite taxe datorate bunurilor imobiliare. Uneori, veți vedea creșteri pentru că și casa a crescut în valoare. De asemenea, trebuie să aveți grijă de asigurare. Dacă locuința dvs. nu este asigurată împotriva riscurilor provocate de furtuni și dezastre naturale, nu vă veți simți niciodată complet în siguranță.
............................
🏠4. Indiferent dacă cumpărați sau construiți o casă nouă, va trebui să o inspectați mai întâi. Ziua inspecției casei este, probabil, cea mai importantă zi pentru orice potențial proprietar. Cumpărătorul este capabil să ia act de orice probleme și potențiale probleme pe care le-ar putea întâmpina în cazul în care achiziționează casa. O mulțime de proprietari de case se confruntă cu mari probleme atunci când nu aleg o casă bună chiar de la început.
........................................
🏠5. Nu este nimic în neregulă cu alegerea unei case mici. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de obiectivele și ambițiile tale înainte de a decide să iei o ipotecă. Gândește-te la viitor înainte de a lua decizia. Aveți de gând să aveți o familie? Acest lucru va necesita un spațiu suplimentar. Dacă vreți să aveți oaspeți, veți avea nevoie de o cameră de oaspeți. Spațiul suplimentar nu pare important la început, dar vei descoperi că ai lipsă de spațiu în noua casă.
.........................................................................
🏠Concluzie
Cumpărarea primei tale case vine cu o mulțime de costuri neașteptate. Este bine să fiți pregătiți pentru ele, în cazul în care ar putea fi necesar să vă rezervati fonduri suplimentare pentru rezolvarea acestor probleme.Icon securitate LibraPay

Ieftine Asigurari

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica Cristina Lutia, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL: RBK-632

Adrese externe:
ANSPDCP ASF SALFIN ANPC
Contact
Se incarca ... asteptati