Polita de asigurare malpraxis va salveaza activele, profesia si ofera protectie financiara

Fiind cadru medical, trebuie să aveți o polita de asigurare malpraxis pentru a vă menține protejat împotriva acuzațiilor de malpraxis, protejându-vă astfel profesia și bunurile.
.
În calitate de asistent medical, aveți nevoie de o asigurare malpraxis deoarece lucrați îndeaproape cu medici. Aceasta inseamna că sunteti predispusi la afirmații false, dar și la denigrarea reputației atunci când sunt cereri de chemare în judecată.
Polita malpraxis oferă protecție financiară, deoarece acoperă costurile pe care cadrul medical este obligat sa le plătească cu titlu de despagubire pentru prejudiciile aduse pacientilor.
*
Polita de asigurare malpraxis vă salvează activele, profesia și oferă protecție financiară atunci când vă confruntați cu un proces. Acoperă cheltuielile de judecată, onorariile avocaților și alte pierderi care afectează reputația.

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Contact
Se incarca ... asteptati