de ce este importanta asigurarea locuintei?

Pe langa protejarea bunurilor personale, asigurarea locuintei poate acoperi si cheltuielile legate de reparatiile necesare dupa un eveniment nefericit.
De asemenea, in cazul în care locuinta ta devine temporar neutilizabila, asigurarea locuintei poate acoperi si cheltuielile de cazare temporara.
Desi asigurarea locuintei nu este obligatorie prin lege, in multe cazuri este necesara pentru a obtine un imprumut ipotecar sau pentru a închiria o locuinta. In plus, unele asociatii de proprietari de locuinte pot solicita si ele o asigurare pentru acoperirea unor daune in intregul complex rezidential.
În concluzie, asigurarea locuintei poate fi o investitie valoroasa pentru a-ti proteja investitia si pentru a-ti oferi pacea mintii în cazul unor evenimente nefericite.

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Se incarca ... asteptati