Asigurări de malpraxis medical

Asigurări profesionale de răspundere civilă a medicilor

Asigurările de malpraxis medical, de asemenea cunoscute ca asigurări de răspundere civilă pentru medici, ajută medicii și specialiștii să își recupereze costurile de judecată, despăgubiri sau decontări și alte daune rezultate din accidente, erori sau evenimente adverse care pot apărea în cursul tratamentului medical.

Deși asigurarea de răspundere medicală este acum necesară în toate spitalele, practicanții au la dispoziție o serie de opțiuni. Personalul nostru talentat și informat îi ajută să acceseze aceste opțiuni, punând toate întrebările potrivite pentru a înțelege nevoile specifice de acoperire, astfel încât aceștia să poată selecta specialitatea, suma asigurata pentru daune morale și materiale, planul de plată cel mai potrivit pentru ei.

Asigurări de malpraxis pentru medicii stomatologi

Pentru toată satisfacția care vine cu practicarea stomatologiei, există o anumită doza de risc. Stomatologii merită o poliță de asigurare care ii protejează cu nivelul de expertiză pe care îl aduc profesiei lor.

Ce este asigurarea de malpraxis medical?

Asigurarea malpraxisului dentar este achiziționată pentru a proteja un dentist de consecințele unei pretenții de presupusă neglijență.

De ce am nevoie de asigurări de malpraxis?

Pentru toți anii de școlarizare și expertiză, dentiștii trebuie să fie realiști și pregătiți să facă față creanțelor care pot apărea din cauza presupuselor greșeli făcute în timpul tratamentului. Pentru un preț marginal, aceștia se pot proteja de eventualele daune.'

La cat mă pot aștepta să plătesc pentru asigurarea malpraxisului dentar?

Oferim o varietate de planuri accesibile și încurajăm profesioniștii din domeniul stomatologic să utilizeze aplicația noastră online pentru o polita de asigurare corectă.

Asigurari de malpraxis pentru medicii specialisti

Pentru toate recompensele sale inerente, există un element de risc în practicarea medicinei. Medicii au nevoie de o poliță de asigurare viabilă și la prețuri accesibile, care să poată fi încredințată de a-și proteja cariera, precum și finanțele, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce fac cel mai bine - tratând pacienții.

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Se incarca ... asteptati