Asigurarea facultativa a locuintei și asigurarea PAD

Ai nevoie de o asigurare pentru locuinta? Afla tot ce trebuie sa stii despre asigurarea locuintei si care asigurare este potrivita pentru casa ta. Asigurarea obligatorie pentru locuinta – PAD (meta-descriere)

Asigurari pentru locuinte la preturi acesibile, intocmite cu grija

E casa ta. Locul unde îți odihnesti capul. Indiferent dacă vă aflați în prima dvs. locuință sau sunteți un proprietar cu experiență, vă putem ajuta să economisiti prin riscurile acoperite de asigurare, reduceri și opțiunile de plată!

Riscurile acoperite:

Înțelegerea riscurilor acoperire de o polita de asigurări a locuintei vă poate ajuta să salvați bani și, cel mai important, să vă asigurați casa. Aflați mai multe despre riscurile acoperite.

Găsiți riscurile asigurate acoperite care se potrivesc dvs. și casei dvs.: Riscurile asigurate se aplica in general casei dvs., bunurilor, sau ambelor, plus exista optiuni de asigurare pentru cheltuieli suplimentare si raspundere civila.

Asigurarea locuintelor:

Ce este asigurarea locuintei și ce riscuri acoperă? Obțineți informații despre riscurile asigurate a locuințelor și aflați cum va poate ajuta la protejarea structurii casei dv

Ce reprezinta asigurarea locuinței?

Asigurarea locuinței reprezintă partea din asigurarea dvs. care ar plăti pentru reconstruirea sau repararea completă a structurii locuinței după ce apare un eveniment asigurat. În mod tipic, acoperirea locuințelor ar oferi acoperire în cazul următoarelor situații:

  • Daune provocate de fulger, vant, furtuna
  • Dăunător de foc și / sau fum
  • Daune provocate de explozie
  • Vandalism
  • Furt
  • Daune cauzate de căderea obiectelor
  • Daune cauzate de aeronave sau de autovehicule

Ce acoperă asigurările de locuințe?

Locuința dvs. reprezinta structura casei dvs., precum si sistemele de climatizare, de încălzire, de instalare permanentă și de cabluri electrice. Asigurarea se poate aplica și structurilor detașate, cum ar fi garajele, verandelele și terasele.

Asigurările de locuințe nu acoperă pagubele cauzate de inundații, cutremure, spații de canalizare sau orice alte daune care apar din cauza lipsei de întreținere.

Alte considerente suplimentare de luat in calculul asigurarii locuinței cu privire la stabilirea sumei asigurate:

Când alegeți asigurarea, stabiliți-vă limitele cu privire la ceea ce va costa pentru a vă reconstrui casa dacă suferiți o pierdere, nu valoarea sa actuală de piață. Meta-descriere)

Acest lucru se datorează faptului că pretul forței de muncă și al materialelor continuă să crească, iar dacă locuința ta suferă daune peste 10 ani, nu ar costa aceeași sumă pentru a o reconstrui așa cum o făceai astăzi. Vrei să fii sigur că ai asigurarea corespunzătoare pentru locuință? Aflați mai multe despre pretul pietei a locuinței versus pretul de reconstructie sau de inlocuire.

Valoarea de piață vs. costul de înlocuire al locuintei:

Când vă decideți la cât de mult să vă asigurați casa, întrebați-vă: "Care este valoarea casei mele?" Puteți să vă uitați automat la valoarea de pe piața și să credeți că valoarea ar trebui să fie suma pe care ați plătit-o pentru ea. Dar, de obicei, nu este suficientă.

De obicei, valoarea reală a locuinței este mult mai mare decât valoarea sa de piață. Valoarea de piață a casei definește valoarea casei în momentul cumpărării și vânzării, însă nu are nimic de-a face cu costul reconstruirii. Acest cost este, de asemenea, cunoscut sub numele de cost de înlocuire - suma cu care va trebui în mod obișnuit să reconstruiți dacă locuința este deteriorată sau distrusă. De ce reconstrucția este mai scumpă decât o construcție nouă? Este adesea surprinzător să afli că reconstrucția este mai costisitoare decât construirea de nou. Iată ce determină diferența de valori:

  • Vrac. Costă mai mult pentru un antreprenor să construiască o locuință la un moment dat, deoarece materialele nu sunt achiziționate în vrac, ceea ce poate, de obicei, să ofere o reducere a prețurilor. Un singur articol de uz casnic care se potrivește celui care a fost distrus va costa aproape întotdeauna mai mult decât dacă ar fi făcut parte dintr-o achiziție mai mare.
  • De sus în jos. Lucrările de reparații pentru o locuință parțial distrusă se fac din partea de sus a casei, în jos. Acest lucru este mai mult consumator de timp și de muncă-intensiva decât a construi o casă nouă de la bază.
  • Demolare. Acest pas este necesar înainte de începerea reconstrucției. Lucrările de demolare se adaugă la costul total al proiectului, adăugând la costul total al înlocuirii locuinței.
  • Dezastre naturale. După un dezastru natural, costurile pentru materialele de construcție și forța de muncă cresc frecvent din cauza creșterii cererii în zonă. Ar fi cel mai probabil să existe și alte locuințe în zonă care au nevoie de aceleasi materiale de construcție și de forta muncă, ceea ce face ca cererea sa duca la creșterea costurilor.
  • Protejarea unor părți ale casei (și a conținutului acesteia). Efectuarea de măsuri pentru a menține o locuință parțial distrusă de la alte daune adaugă la costul total.

Deși asigurarea locuinței la valoarea de înlocuire, mai degrabă decât valoarea de piață, poate fi mai costisitoare pe termen scurt, dar veți fi pregătiti în mod adecvat dacă locuința dvs. este deteriorată sau distrusă. Deci, atunci când încercați să determinați valoarea casei dvs., asigurați-vă că vă uitați atât la valoarea de piață, cât și la costul de înlocuire.

Ce reprezinta asigurarea altor structuri detasate, dependinte-anexe?

Asigurarea altor structuri detașate, cum ar fi anexe sau dependinte acoperă orice structură care se află în cadrul locuinței dvs. (dar care nu este neapărat atașată locuinței dvs.) în cazul unei pierderi acoperite.meta-descriere Asigurarea altor structuri/dependinte acoperă aspecte precum:

  • Garaje
  • Casute de gradina
  • Hambare
  • Garduri
  • Bazine de înot, piscine
  • Foisoare
  • Structuri suplimentare care nu fac parte din casă

Nu uitați întotdeauna să examinați celelalte limite de acoperire a structurilor după ce ați făcut îmbunătățiri în casa dvs. (cum ar fi adăugarea unui gard sau construirea unui mic magazin).

Plata politei de asigurare a locuintei:

Opțiuni de plată adaptate la viața dvs.

Când vine vorba de plata politei de asigurare, alegeți oricare dintre opțiunile noastre flexibile de plată.

Plata directă într-o singură transa utilizând:

  • Transfer bancar
  • Online cu card de credit sau de debit
  • Numerar, la livrarea politei

Rate de asigurare:

Preferati să plătiți în rate lunare, trimestriale sau semestriale? În majoritatea cazurilor, avem mai multe opțiuni de plată disponibile:

  • Transfer bancar
  • Online cu card de credit sau de debit
  • Numerar, la livrarea chitantei


Fa o cerere aici
Plata card prin:
Icon securitate Twispay

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Se incarca ... asteptati